Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Μικρές αγγελίες.

Καλημέρα Κυπαρισσόπουλα!!
Το θέμα μας σε αυτή την ανάρτηση είναι οι μικρές αγγελίες, που κατά την άποψη του Θανάση πρέπει να μπούνε σε εφημερίδα ώστε να βρεθεί γυναίκα για τον Μακεδόνα τον Alien και τον Jimako. Οι αγγελίες γράφτηκαν από τον ίδιο τον Θανάση σε χθεσινή έξοδο που είχαμε με τα παιδιά και πραγματικά γελάσαμε πολύ.Αγγελία Νο 1:Του Μακεδόνα. Αχ!!! Δεν μπορωωωώ. Είμαι 21 χρονών, εμφανίσημος, γυμνασμένος και καλλιεργημένος και αναζητώ εμφανίσιμη γυναίκα για να με κάνει επιτέλους άνδρα.
Gay να μην ενοχλούν.

Αγγελία Νο 2:Του Alien. Αν μη τι άλλο όποιος έχει μεγάλη μύτη έχει προβάδισμα και σε άλλους τομείς. Δεν μένει παρά να το διαπιστώσεις. Είμαι δυσεύρετος ,αλλά αξίζει να με βρείς. Για να δω έχεις μύτη???

Αγγελία Νο 3:Του Jimakoy. Αχόρταγος σαλιάρης, εμφανίσιμος, γεροδεμένος, 29 χρονών, βρίσκω μοναδική διέξοδο στην αστική μελαγχολία το ατέλειωτο sex.Πάρε με λοιπόν και έλα όπως και αν είσαι. Κοντή ή ψηλή, όμορφη ή άσχημη, λεπτή ή εύσωμη, μικρή ή μεγάλη, αρκεί να είσαι γένους θηλυκού. Είμαι όρθιος και σε περιμένω. Τόλμα και ζήσε ώρες γεμάτες ηδονή.

Υ/Γ:Μεγάλος δάσκαλος ο Σάκης!!!!

3 σχόλια:

ALIEN είπε...

χααχχαχ-καλα γελασαμε παλι.οι ενδιαφερομενες να επικοινωνησουν με τον administrator του blog.γιατι δεν εβαλες κ την αγγελια την Βικτωρια?

jimakos είπε...

kalimera xoriates mou!
tis viktorias tin aggelia den tin evala giati einai dikigoros pleon kai iparxei fovos gia minisi.
ase pou den mporei na grapsei kai sxolio.prospathei alla tipota.

soula είπε...

Giasou Thanasi,

Eimai i Soula apo tis ekklisies - Vivisti, gnoristikame stin Florentia. Xairetismous apo mas se esas. Molis eida th fotografia sou.
Exoume kai emeis istoselida ksereis... ego thn eftiaksa.
To link einai: www.vivist.gr
Thelei akoma polu douleia alla tha ginei entaksi.

Filia polla
ta ksanaleme

Soula Johan kai Elena