Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

14 Άυγούστου 2009

Καλησπέρα σας!!
" Έκλεψα " μερικές φωτογραφίες από την ιστοσελίδα "my Heritage-kiparissi web geneology" και ευχαριστώ πολύ τον Αλέξανδρο Ιωαννίδη και όλους όσους τον βοήθησαν, για την πολύ καλή δουλειά που κάνανε με την διαχείριση της σελίδας αυτής.
Είναι φωτογραφίες από το πανηγύρι στις 14 Αυγούστου 2009 που με το κέφι,την μουσική και την βοήθεια του καιρού, εξελίχτηκε σε μία πολύ ωραία βραδιά!

Υ/Γ: Σας ενημερώνω ξανά ότι για να δείτε την συγκεκριμένη σελίδα θα πρέπει να στείλετε e-mail στο aioangr@gmail.com (προσωπικό mail του Αλέκου)με τα στοιχεία σας ,για να γίνει η εγγραφή σας στην σελίδα, ώστε να μάθετε πληροφορίες για το οικογενειακό σας δέντρο και να δείτε και άλλες πάρα πολλές φωτογραφίες.

Είναι πολύ καλή η δουλειά επαναλαμβάνω που κάνανε τα παιδιά και αξίζει να βοηθήσουμε όλοι ώστε να συνεχιστεί. Έτσι θα μπορούν να μάθουν και οι νεότερες γενιές πληροφορίες για το χωριό και το οικογενειακό τους δέντρο.

7 σχόλια:

kiparissi είπε...

Να πω και κάτι ακόμα που ξέχασα και είναι πολύ σημαντικό...
Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΗΤΑΝΕ ΑΠΛΑ ΓΑΜΑΤΗ!!!
και χωρίς πολλά πολλά, γιατί κάποιοι(λίγοι στον αριθμό) το έκριναν αρνητικά το γεγονός ότι παίζανε αρκετά Ηπειρώτικα τραγούδια.
Εμείς έχουμε να πούμε ότι τα παιδιά παίξανε για άλλη μια φορά απίστευτα και τους θέλουμε και του χρόνου!!!ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ!

macedon είπε...

Γεια σας παίδες και αποό μένα υστερα από αρκετό καιρό...Το πανηγύρι φέτος ήταν τέλειο και το μακράν καλύτερο που έχει γίνει επί σειρά ετών...Ήταν φανερό ότι το παλικάρι στο κλαρίνο είχε ακούσματα από Πετρολούκα Χαλκιά και είναι ντροπή τα παράπονα που έγιναν από μερικούς κολλημένους στο χωριό που κατέκριναν τα τραγούδια.Μπορεί τα παίδια να έπαιξαν περισσότερο Ηπειρώτικα αλλα αυτά ειναι συναφή με τα Γρεβενιώτικα και μπορώ να πω καλύτερα.Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε διάκριση κλπ.Και εξάλλου όλοι είδαν την συμμετοχή των νέων στο χορό που ήταν μεγαλύτερη από άλλες χρονιές.Δίνω και γω λοιπόν θετική ψήφο στην ορχήστρα και να παίξουν και του χρόνου!!!Εγω προσωπικά άκουσα όλη την γκάμα και ποικιλία των τραγουδιών που υπαρχουν και τις άλλες χρονιές ακουγαμε 10 τραγούδια που ανακυκλώνονταν συνεχώς.Αυτα για το πανηγυρι χαχααχα

Osaxtyian Kaitsileds είπε...

Xairetw olous, prwto mhnyma pou stelnw apo ta ksena.

Exw kamia 10ria meres edw sth Malta, mexri twra ta perissotera pou ekana htan diadikastika kai grafeiokratika, opote den polykatalava akoma pws metanasteusa.
H Malta einai wraia, toulaxiston exei wraia atmosfaira (ennoeitai poly kalyterh apo th Skatopolh) kai malista vrika spiti sthn kardia tou tourismou, 6os orofos me thn kalyterh thea ths Maltas. Ola kala kai sthn etairia (Betfair), akoma diadikastika kanw ki edw.

fysika eiste oloi kalesmenoi, opote kai oso goustarete, exw kai poly xwro sto spiti kai tha mathw siga siga kai to nhsi. Gia ena xrono pou tha eimai sigoura edw, mh xasete thn eukairia na erthete.
Akoma den exw thlefono klp. alla to mail sapxios@hmail.com isxyei.

Ante na doume poios tha erthei prwtos...

Ps: Oloi xorevoun kanonika, o giannhs giati einai sa neadertal pou eisevale sto xoro?

Ps2: ase re Makedona...

Ps3: Alien, welcome back to hell...

ALIEN είπε...

Gia sas ki apo mena,ton proin pleon metanasti...
Epestrepsa prin 10 meres alla meta apo ena programma konta stin Kavala me neus apoli tin europi,epestrepsa gia ta kala stin ontos apaleuti thessaloniki.Oti nane.
Kali arhi k pali ston filos mas Maidano,ki ama vro egera dulia bori na podari semena oti tha ton episkefto protos,nadapodoso k tin episkepsi.
oreo itan k to panigiri,na po k ti diki mu apopsi.
me tus ipolipous pleon kali adamosi,eftihos iparhun oi filoi k ginete pio ipoferti ki euharisti i zoi stin ellada tus diskolus himones

amalia είπε...

Γεια σε όλους!!!Οι Μεραλιώτες ήταν τέλειοι!!!Και μπράβο στο σύλλογο που τους προτιμάει και στα πανηγύρια και στη γουρνοχαρά!!!Όσοι το κατέκριναν, καλύτερα να αναλογιστούν οτι όλα τα παιδια του χωριού διασκέδασαν και χόρεψαν,ακόμα και οι μικρότεροι!!!Μακάρι να ξανάρθουν!!Συμφωνώ με το Μακεδόνα,τα λέγαμε άλλωστε και στο χωριό!!!Θανασούλη να περάσεις καλά!!!!Φιλάκια σε όλους!

jimakos είπε...

kalimera filarakia mou!!
ti kanete??
thanasi kai gianni doste kanena simeio zois..

na sas po kai ena eyxaristo.i xristina genise.an vgalo foto tha sas tin deixo.

vgika kai me germano ti ginaika tou kathos episis kai tin pethera tou.
xarika poli pou tous eida.etoimazontai gia gamo tou xronou ton aygousto kai einai sto treximo.
na eiste kala oloi...filia polla!!

DIAS είπε...

Kleiste to epitelous!!!