Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Να ζήσετε!!

Καλημέρα σας!!!
Ναι λοιπόν είναι γεγονός,αλλος ένας Κυπαρισσιώτης παντρέυτηκε!Δεν είναι άλλος από τον Ανδρέα Μαρτζέλη.Δυστηχώς δεν θυμάμαι το όνομα της αγαπημένης του, αλλά όπως και να έχει ευχόμαστε Βίον ανθόσπαρτον.Να είστε πάντα καλά και να ζήσετε ευτυχισμένοι.
Ώρες αγωνίας με την ψυχολογική υποστήριξη των συγγενών του.Νίκος-Ράνια-Φάνης και παππούς Μαρτζέλης όλοι εκεί.Θα έρθει τελικά η νύφη ή όχι???
Ήρθε τελικά και ο γάμος έγινε.Το ερώτημα είναι άλλο όμως...Ποιός θα είναι ο επόμενος?
Υ/Γ:Έυχαριστώ τον Δάνη για τις όμορφες φωτογραφίες που μου έστειλε.

4 σχόλια:

jimakos είπε...

ego pistevo oti o epomenos tha einai o alien...katharmaaaaaa.vrikes gomena stin germania kai mas xexases.

Osaxtyian Kaitsileds είπε...

Κοίτα τι γίνεται στον κόσμο ρε. Παντρεύτηκε ο Αντρέας... Εγώ πάντως αν ήμουν η νύφη δε θα πήγαινα, χαχα. Φυσικά δεν παραλείπεται η γελοία ευχή 'να ζήσετε', ίσως η πιο ηλίθια ευχή που υπάρχει μαζί με το 'Χριστός κι Απόστολος'. Γιατί ρε να μη ζήσουν, παντρεύονται, δεν έχουν καρκίνο. Έλεος. Αντρέα φίλε μου, αφού τελικά την έκανες τη μαλακία, εύχομαι να πάνε όλα όπως τα θες και καλύτερα και να είσαι χαρούμενος.

Λοιπόν σήμερα θα σας πω μια ιστορία βγαλμένη μέσα από τη ζωή.

Μια φορά κι έναν καιρό, σε ένα γραφικό χωριό της Ελλάδας, υπήρχε ένα μελαχρινό αγόρι με μπούκλες, το οποίο ήταν το δεύτερο παιδί της οικογένειας και είχε την τύχη να πάρει όλη την τύχη από τον πατερα του και να αφήσει όλη τη γκαντεμιά στο μεγάλο του αδερφό. Το μεγαλύτερο ταλέντο του (εκτός από το latin καμάκι του) ήταν στα χαρτιά, συνδυάζοντας την τύχη του με ικανότητα και πονηριά,αλλά και με το ότι ζοριζόταν πολύ να χάνει, σχεδόν πάντα κέρδιζε σε οποιοδήποτε παιχνίδι χαρτιών και να έπαιζε. Αγαπούσε μάλιστα τόσο την τράπουλα, που, σε αντίθεση με του συνηθισμένος ανθρώπους που διαβάζουν στην τουαλέτα περιοδικά η σαμπουάν, αυτός έπαιζε με μια τράπουλα. Σιγά σιγά τον πήραν όλοι είδηση πως κερδίζει συχνά και σε συνάρτηση με το ότι είχε συνήθως 4 βαλέδες στην ξερή όταν μοίραζε, πάντα Βαλέ Εννιά στο μπουρλότ κλπ. άρχισαν να θεωρούν πως κλέβει. Έτσι λοιπόν του βγήκε φήμη και μάλιστα όταν έπαιζε στο καφενείο του χωριού, οι μεγάλοι πάντα έλεγαν 'με τον κλέφτη παίζετε πάλι, αυτός κλέβει ρε!'.
Τα χρόνια πέρασαν και η ζωή προχώρησε, ο μικρός μελαχρινός μπουκλομάλης μεγάλωσε και έγινε άντρας, μάλιστα αρραβωνιάστηκε μια γυναίκα κέρβερο που τον στρίμωχνε, οι απαιτήσεις της ζωής και της κοινωνίας ήταν πολλές, όμως ο ήρωάς μας κράτησε τον αυθορμητισμό του και την αγάπη του για τα χαρτιά. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα επιδόθηκε στη μόδα της εποχής, το Πόκερ μέσω ίντερνετ. Μόλις τελείωνε μια κοπιαστική μέρα, η χαρά του ήταν να αράζει στην πολυθρόνα ακούγοντας Foogies και παίζοντας τουρνουά πόκερ. Ενώ ήταν αρχάριος στο άθλημα, γρήγορα έδειξε την τύχη του και τις ικανότητες του, κερδίζοντας πρώτες θέσεις σε δύσκολα τουρνουά. Η γυναίκα του τον στραβοκοιτούσε που ξενυχτούσε στον υπολογιστή, ο πατέρας του τον έδερνε με τη ζώνη (εντάξει να το κάνουμε και λίγο δραματικό), όμως αυτός πίστευε πως θα δικαιωθεί για το πάθος του. ΚΑι φυσικά αυτό έγινε. Ο φίλος μας με 5 μόνο δολάρια, πήρε μια από τις 4 θέσεις αξίας 2000 ευρώ για το μεγαλύτερο τουρνουα που υπάρχει με έλληνες παίχτες, στη Βιέννη της Αυστρίας το μεθεπόμενο ΣΚ. Μέσα από χιλιάδες άτομα που συμμετείχαν και πολλούς ντεμέκ επαγγελματίες και πολύ πιο έμπειρους από αυτόν παίχτες στο πόκερ, έδειξε τι αξίζει! Υποκλινόμαστε στο μεγάλο Κυπαρισσιωτη Τζόε Γιαννούλα!

Φυσικά θα ακολουθήσω κι εγώ σα πορδή από πίσω του, είναι και καλυμμένα τα περισσότερα έξοδα, μια χαρά. Το τουρνουά θα γίνει στο μεγαλύτερο καζίνο της Βιέννης. Θα πάμε εμείς οι χωριάτες εκεί, θα είναι οι άλλοι κυριλλε και ο Τζόε θα έχει εμένα αντί για γάιδαρο και καθώς θα περνάνε θα τους λέει:
'Χάου γιου σι Τσέλσι δις γίαρ????'

Αντε παντου Κυπαρίσσι ρεεεεεεεεεεεεεεεεε

jimakos είπε...

ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ!!!!
Θα παρει φωτια το καζινο.Θα τους τρελανουνε ολους.
Joe παρτους τα σωβρακα ρεεεεε

ALIEN είπε...

Να ζησετε!χαχαχα
μαζι με τον Λαζαρο ποδοσφαιριστη οι 2 πιο σοκαριστικες εικονες που εχουν δημοσιευτει στο μπλογκ,γιατι συνοψιζουν πως περασαν τα χρονια.
Δεν εχω λογια.... Οτι καλυτερο ευχομαι και τουλαχιστον μια βαφτιση στο Κυπαρισσι.
Και παμε στο αλλο θεμα:Αυτα ειναι ρε Τζοε δευτερη φορα εξωτερικο σε μισο χρονο κ παλι σε γερμανοφωνο εδαφος!συγχαρητηρια κ φερε το ευρωπαικο στο Μπισοβο!
Μαιντανε ξερεις τι θα κανεις μετα απο την Βιεννη.εισητηριο για Ντισελντορφ.
Με συγκινισε παντως η ιστορια του μελαχρινου παιδιου κ ειδικα το σχολιο¨μερικοι διαβαζουν σαμπουαν στην τουαλετα¨/στην αρχη νομιζα εκανε λαθος κ οταν το καταλαβα πεθανα στο γελιο!
Τζιμακο ευχαριστω για το αβανταρισμα αλλα μην στερεις την ελπιδα απο τις ελευθερες που διαβαζουν το μπλογκ.παραμενω ελευθερος κ ωραιος