Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...

Με τσίπουρα ξεκινήσαμε και με τσίπουρα τελειώσαμε...
Την τιμητική τους έχουν στο Κυπαρίσσι το Πάσχα οι Γιωργάδες. SPAWN, Γερμανός, Νάνος... Τζόε ήθελα να πω, Όρκας και ο Γιώργος του Θύμιου. Όσοι έλειπαν, απλώς έχασαν... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ (γερμαναρά, άλλαξες τηλέφωνο ρε νούμερο;)

Μικροί... μεγάλοι, όλοι στο ίδιο καζάνι; Για να στρώσουν λίγο τα πράγματα...

Δεν έλειψαν οι ιστορίες του Σάκη για στοίχημα και για τα ταξίδια του στα Βαλκάνια, αλλά και στη Γερμανία...

Ρε τα... πουλάκια μου!!! Καλά ντε μη βαράτε, μια κουβέντα είπα... Να κάνουμε και λίγο χιούμορ, αμέσως να με κράξετε... ΟΚ φίλοι... φίλοι!!!
SPAWN, ΟΡΚΑΣ και JIMAKOS. Κάθε χρόνο και χειρότερα...

Είχατε και στο χωριό σας μανιτάρια, σαγανάκια, φασιανούς, ψάρια κ.λ.π ρε χωριάτες. Γεια σου ρε Βαγγέλη μερακλή!!!
Και φυσικά φραπεδιά στην πλατεία του χωριού... Εδώ και τώρα fredo στο Κυπαρίσσι!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ... ΤΕΥΧΟΣ στο kiparissi.blogspot.com
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ... ΨΥΧΟΠΑΘΗ... ΟΡΚΑ!!! ΤΑ... ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ...
ΕΞΩ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΥ. ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ 9; ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ 18αδας.

και ακόμα...

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ... ΤΖΟΕ ΣΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ

ΝΕΑ... ΖΕΥΓΑΡΙΑ, ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ... ΚΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ...

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟΝ... ΦΑΣΙΑΝΟ!!!

4 σχόλια:

Osaxtyian Kaitsileds είπε...

Αυτά είναι ρε, γαμώ τις σκατοπόλεις που ζούμε και τις ζωές που κάνουμε. Γαμώ την κατάντια μας ρε, στo βούρκο μέσα με τα ζόμπι τριγύρω, τίποτα δε συμβαίνει, μιλάς με κόσμο και δεν έχει να σου πει τίποτα, ποντίκια όλοι, ευρώ ευρώ ευρώ, μου είπε, του είπα, μιζέριες, μικροπρέπειες, εγωκεντρισμός, όλοι προσπαθούν να γίνουν ολόιδιοι με τους άλλους αλλά κατά παράξενο τρόπο ταυτόχρονα πιστεύουν πως είναι μοναδικοί, κοινά ενδιαφέροντα μόνο η γκρίνια και τι είπε η τηλεόραση, όλοι πουλάνε την ύπαρξή τους στο κράτος συνειδητά και κλαίγονται για παραπάνω λεφτά. Τα καθιζήματα που λέει και ο μεγάλος Λεβέντης. Και το άσχημο είναι πως πολλά ικανά και άξια άτομα βουλιάζουν κι αυτοί στη λάσπη, το κακό νικάει το καλό άλλωστε.

Είναι πολύ μαγικό που πηγαίνουμε στο χωριό και τα ξεχνάμε όλα. Όλοι γουστάρουν την παρέα, όλοι βιώνουν 100% τις λίγες έστω ώρες που περνάμε μαζί, όλοι θέλουν να μάθουν για τους άλλους με ειλικρινές ενδιαφέρον, έστω κι αν έχουμε μήνες να βρεθούμε μέσα σε ένα δευτερόλεπτο είμαστε σα να μένουμε μόνιμα στο χωριό και να βλεπόμαστε κάθε μέρα. Και όλοι είμαστε ξεχωριστοί χαρακτήρες, όλοι συμμετέχουν, όλοι κολλάνε, δεν είναι κάποιος που να έρχεται και να λένε οι υπόλοιποι 'ηρθε κι ο μαλάκας'.

Κρίμα που δε μπορούμε να μείνουμε περισσότερο, παρά μόνο όσο μας δίνουν 'άδεια'. Είσαι σκλάβος μου, αλλά σου δίνω δύο μέρες άδεια να μην είσαι σκλάβος μου και να κάνεις ότι θέλεις, αλλά ακριβώς μετά από δύο μέρες θα ξαναγίνεις σκλάβος μου. Ωραίο σύστημα. Μουνόπανα.

Λοιπόν, κανονίστε όλοι το 15αύγουστο να μείνουμε όλοι ταυτόχρονα 3-4 μέρες τουλάχιστον. Σπάστε το Matrix ρεεε.

ΥΓ: Άπαιχτες φωτογραφίες, το πιο απίστευτο είναι πως για πρώτη φορά στα χρονικά ο Τζημάκος δεν έχει την κλασσική πόζα. Γιάννη είσαι μεγάλος φωτογράφος που το πέτυχες αυτό, είναι ισάξιο σα να φωτογράφησες ξωτικά ή το Χιονάνθρωπο των Ιμαλαίων. Τόσο σπάνιο.

ΥΓ2: Άψογη η περιποίηση από Βαγγέλη-Σπυριδούλα, ευχαριστούμε. Ποιος θα φανταζόταν πως θα καθόμαστε στο καφενείο και θα λέμε 'Πιάσε μια φασιανό με πέτουρα και 2 ορτύκια΄.

ΥΓ3: Χαιρετισμούς στο μεγάλο απόντα Τερατομάχο. Και μόνο που θα άλλαζε τις βόλτες δίπλα στο Ρήνο για το χωριό, τι να λέμε!

ΥΓ4: Μη μασάτε από τη γρίπη των γουρουνιών ρε. Σκεφτόμουν πως αν βάλω σε σειρά τα γουρούνια που έχω φάει ολόκληρα στη ζωή μου, είναι μια απόσταση Θεσσαλονίκη - Κυπαρίσσι. Ε, ένα δε θα είχε γρίπη;
Του πούστη. Αλλά μια χαρά είμαι δεν έπαθα τίποτα. Φάτε άφοβα.

R.B. είπε...

Γιατι καθε φορα βγαινω τοσο μαλακισμενα στις φωτο; Δεν μπορω να το εξηγησω (ασε που παιζει να το κανουν επιτηδες οι ''φωτογραφοι'') ... Θα μου πειτε φετος ειχα και την γριπη των φαλαινων της ''Βορειας Θαλασσας'', αλλα παλι πιστευω οτι καποιοι το κανουν επιτηδες ... Nevermind
- θαναση 1: τον ''παιρνεις'' που δεν με πηρες τηλ. στην γιορτη μου ...
Οσον αφορα τα της καταστασης που ανεφερες να ξερετε οτι εγω δεν μπορω να αφησω τιποτε πισω, ακομα και οταν παμε χωριο ... Δεν μπορω να ξεχασω ουτε το συστημα, ουτε τους καριοληδες ... Δυστυχως
- Θαναση 2: πολυ γαματοι οι ''PENUMBRA'' ... Το ''SECLUSION'' το'χω ακουσει καμια 12αρια φορες μεχρι στιγμης ...
- Λαζαρ-ιδη, ευχαριστουμε παρα πολυ για το ''τραπεζι'', το οποιο ηταν το μεγαλυτερο που καναμε εκεινες τις μερες ... Να'σαι καλα
- Αθηνα'ι'κο Βρωμο-Αρειανο-Σκουληκο, κανονισε οι φωτο στο αφιερωμα να'ναι γαματες ... Σ'οσες εχετε βαλει, ειμαι σαν μεθυσμενος ζητιανος ... Μονο ο ''ποζερας'' μας ειναι σ'ολο το blog προσεγμενος κι αυτο γιατι τις διαλεγει μονος του ... ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ ΚΥΡΙΟΙ

jimakos είπε...

Καλήμερα και από μένα!!!
Το σχόλιο του Θανάση με βρίσκει απολύτως σύμφωνο..Όντος θα είναι ωραία να μπορέσουμε να είμαστε όλοι μαζί για μερικές παραπάνω μέρες τον Δεκαπενταύγουστο στο χωριό.
Εγώ το επόμενο σαββατοκύριακο θα ξανα πάω στο χωριό γιατί βαφτίζει η αδερφή μου στο Σπήλαιο.Οπότε ευκαιρία είναι να κάτσω ένα διημεράκι και να απολαύσω για άλλη μια φορά τους εκλεκτούς μεζέδες του Βαγγέλη.

ermis είπε...

ΤΖΙΜΑΚΟ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ.ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ?