Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Καλά Χριστούγεννα!!

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα...
Λίγες μέρες μείνανε για τις γιορτές των Χριστουγέννων.Είδη τα σχόλεια έχουν κλείσει και ο κόσμος δειλά δείλα αρχίζει να κατεβαίνει στην αγορά(μετά τα επεισόδια),για να ξοδέψει τον 13ο μισθό αγοράζοντας δώρα κ.τ.λ.
Προσωπικά εγώ δεν νιώθω φέτος την εορταστική ατμόσφαιρα και νομίζω πολλοί άλλοι νιώθουν το ίδιο και δεν ξέρω τι φταίει.
Ένα είναι το σίγουρο ότι θα κάτσουμε λίγο να ξεκουραστούμε και να χαλαρώσουμε.Είναι λίγες οι μέρες αλλά κάτι είναι και αυτό από το τίποτα.
Άμα μπορέσουμε θα ανέβουμε χωριό και είμαι σίγουρος ότι εκεί θα αλλάξει η διάθεση μας.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

5 σχόλια:

ermis είπε...

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΦΑΝ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΧΙΟΝΟΠΟΛΕΜΟ.ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ.

kiparissi είπε...

xronia sas polla kala xristoygenna.
ela na grafoun kai oi ypoloipoi tis eyxes toys.

Osaxtyian Kaitsileds είπε...

Ωχ, σήμερα είναι μέρα των Χρονιαπολλάδων. Θλεώ να κρυφτώ μέχρι αύριο, αλλά και αύριο μάλλον κρατάν τα μάγια και δεν τα γλυτώνεις τα χρόνια πολλά. Πολύ ανεξήγητο φαινόμενο πάντως αυτό. Μπορεί μια ώρα πριν να μάλωσες πχ. με τη μάνα σου γιατί δεν τίναξες το τραπεζομάντηλο, αλλά μόλις έρθει ο κατάλληλος χρόνος και γίνουν τα μάγια, αρχίζει να χαμογελάει και να σου λέει χρόνια πολλά. Και αυτό τώρα είναι φυσιολογικό και κανένας δεν τρελαίνεται με αυτό. Όταν λέω εγώ πως είμαι νορμαλ...
Μετά, αυτό το Καλά Χριστούγεννα, αναρωτήθηκε κανένας ποτέ τι σημαίνει; Όλοι το ξεφουρνίζουν έτσι, μιμητικά. Καταρχήν είναι προσβλητικό και όποιος το λέει στον άλλον, δεν τον σέβεται. Πχ. εγώ είμαι άθεος, οπότε με το να μου ευχηθεί κάποιος Καλά Χριστούγεννα, μου επιβάλλει τη γιορτή της θρησκείας του. Και μετά τί σημαίνει αυτό; Να γεννηθεί ο Χριστός καλά; Να βγει με το κεφάλι; Να μη γίνει καισσαρική στην Παναγία; Να βγει ο Χριστός και όχι ο Αντίχριστος; Ποιο δηλαδή είναι πρακτικά το αντίθετο από το Καλά Χριστούγεννα;

Άντε να πω και για τη Γουρνοχαρά που θέλει ο Σιρανό Άλιεν Τερατομάχος.
Όλοι κάνουν τη μαλακία ερώτηση: Δηλαδή χαίρεται το γουρούνι που το σφάζουν;
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ! Το γουρούνι 'κατασκευάστηκε' και προορίζεται για τροφή του ανθρώπου, οπως και η κότα. Σκεφτείτε το, έχει ένα χοντρό κεφάλι το οποίο γίνεται σούπα, 4 μικρά, αναλογικά, πόδια για να στηριζεται (τα οποία είναι πεντανόστιμα) και ένα τεράστιο κομμάτι κρέας για σώμα το οποίο μαγειρεύεται με χιλιάδες τρόπους, είναι νόστιμο και μυρίζει τέλεια. Επίσης δεν κάνει γάλα, δε φυλάει το χώρο, δεν κάνει παρέα τον άνθρωπο, δεν έχει ωραία φωνή, όπως άλλα ζώα. Οπότε ποια είναι η αποστολή του και ο προορισμός του; Να γίνει τροφή για τον άνθρωπο. Σκεφτείτε να είστε γουρούνια και να είχατε επίγνωση της αποστολής σας. Δε θα θέλατε να σας σφάξουν στη γουρνοχαρά; Είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, θα φαγωθείτε αμέσως μετά τη σφαγή, θα μαγειρευτείτε παραδοσιακά, τίποτα από το σώμα σας δε θα πάει χαμένο και ο κοσμος θα γλεντήσει και θα ευχαριστηθεί τρώγοντας τις σάρκες σας. Ούτε θα σαπίσουν τα κρέατα σας, ούτε θα γίνετε πχ. βρωμόγυρος, ούτε θα σας αλέσουν,ούτε θα σας καταψύξουν. Ε, δε θα χαιρόσασταν; Να την η ΓΟΥΡΝΟΧΑΡΑ. Στάνταρ το γουρούνι της Γουρνοχαράς θα έχει περίοπτη θέση στον Παράδεισο των Γουρουνιών και θα περηφανεύεται στα άλλα για την καλοτυχία του και την αξία του.

Άντε ξεκινάω για τα εξωτικά Γρεβενά σιγά σιγά. Εύχομαι να είμαστε πολλοί μεθάυριο στο γλέντι.

ALIEN είπε...

deksi klik:antigrafi-epikolisi.
hahahah auto perimena oles tis giortes.tora oloklirothika.kathome anamesa se araves sena internet kafe meston stathmo k gelao monos pali.exi k tilefona apo dipla ki oli tin ora feliy navidad k salam alekum akuo.
A reeee xasame tin gurunoxaraaaaaaaaa.
tharxiso nakuo Kazantzidi,dimitri grafe cd!
ime siguros oti tha perasate poli kala,k perimeno na do fotografies.ematha oti ipirxe periptosi na erthun k fetos polixromoi alla tu antithetu filu aptous persinus.
Germane posi ora makria ise nartho na sepiskefto?

ALIEN είπε...

k mia pu ipa antigrafi-epikolisi
diavaza ta persina sxolia ki epesa pano sto korifeo k diaxroniko minima tou Saki pu me antiprosopeui pliros.
meres pu ine pio epikero apo pote!
ego exo na prostheso ton stixo apo TRYPES:''edo den pinun oi katares,den pianun oi euxes''
de leo tha to pis k to kali xronia ,gia to kalo-min ftasume k stin monimi grinia-alla exun gini pleon psixanagastikes idika apo tin epoxi ton kiniton k meta.

Ήθελα χτες να πάρω τους Βασιλάδες για χρόνια πολλά κλπ, αλλά είχα τόσους πολλούς και τελικά αποφάσισα να μην πάρω κανέναν. Άλλωστε, ένα από αυτά που με ενοχλούν είναι τα ονόματα. Υπάρχουν τόσα απίστευτα και ωραία ονόματα από την Αρχαία Ελλάδα, αλλά και όχι μόνο, ονόματα που προσδίδουν και μια ιδιότητα. Αλλά λόγω χριστιανισμού και λόγω υποχρέωσης προς τους παπούδες, μας λένε όλους με τα ίδια κολοονόματα, τα οποία δε μας ρώτησε κανένας αν τα θέλουμε (φυσικά για πολλά άλλα, πιο ουσιαστικά, δε μας ρωτήσανε). Τα επαναλαμβανόμενα ονόματα συμβάλλουν κατά πολύ στη μαζοποίηση που επιχειρείται από το σύστημα και εμποδίζουν πολύ κάποιον να διαμορφώσει ένα ιδιαίτερο προφίλ . Το όνομα είναι μια μορφή συμβόλου και τα σύμβολα έχουν τεράστια δύναμη, κυρίως υποσυνείδητα, όμως ένα όνομα όπως πχ. το Γιώργος, έχει χάσει ολοκληρωτικά αυτή τη δύναμη.
Και είναι γελοίο, σκεφτείτε να είχε καθιερωθεί πχ. η θρησκεία του Μουνιού, που πιστεύει ο Γερμανός. Τους άντρες θα τους λέγανε πχ. Πούτσος, Όρχης, Σπέρμας, Ψώλος, Μπαλάκης, Παπάρης κλπ., ενώ τις γυναίκες Κλειτορίδα, Μήτρα, Τζίνα (από το σημείο G) κλπ. Ευτυχώς υπάρχουν και τα ψευδώνυμα, που όμως το σύστημα τα απορρίπτει, όμως λειτουργούν σε άλλους τομείς. Εκτός βέβαια και αν το ψευδώνυμό σου είναι πχ. Εφιάλτης, χαχα.

Όσο για τις ευχές, χρόνια πολλά αν δεν καταστραφεί ο πλανήτης, με υγεία αν καταφέρουμε γλυτώσουμε από
τις 35.000 καταγεγραμμένες αρρώστειες και κυρίως λιγότερο άγχος και στρές, η ζωή είναι ένα αστείο και τα πάντα είναι ρόλοι που μάθαμε να παίζουμε και τους πήραμε στα σοβαρά. Στ' αρχίδια μας όλα. Και περισσότερος εγωισμός και αξιοπρέπεια εκεί που χρειάζεται, κανέναν δεν έχουμε ανάγκη.