Τρίτη 1 Απριλίου 2008

Η αποστολή!

Καλημέρα αδέρφια και καλό μήνα!
Όλοι θα αναρωτιέστε που είναι ο Θανάσης τόσο καιρό και γιατί δεν γράφει στο blog.Το ίδιο αναρωτιόμασταν και εμείς εως την ώρα που λάβαμε ένα e-mail από τον ίδιο.Μας εξηγεί τι έκανε τόσο καιρό, καθώς επίσης και τον λόγο της απουσίας του.Σας το παραθέτω έτσι ακριβώς όπως μας ήρθε...

Αγαπημένοι μου φίλοι, σας χαιρετώ. Έλειψα λίγο καιρό, όμως είχα ιερή αποστολή να εκτελέσω, για το καλό της ανθρωπότητας.
Επειδή μάλλον δε με πιστεύατε μέχρι τώρα, είπα να κάνω ένα ρεπορτάζ της αποστολής μου αυτής.

Δεν έπρεπε να αποτύχω με τίποτα. Οι πιθανότητες ήταν εναντίον μου. Αν κάτι πήγαινε στραβά, αυτό σήμαινε θάνατος για μένα και για το ανθρώπινο γένος.
Το σχέδιο υπήρχε από παλιά, όμως πλέον είχε φτάσει ο καιρός της υλοποίησής του. Η ισχυρή παγκόσμια κυβέρνηση αποτελούμενη από μια ελίτ πολιτικών, στρατιωτικών και πλουσίων, βλέποντας πως η γη δε μπορούσε να αντέξει τον υπερπληθυσμό και θεωρώντας τη ράτσα της ανώτερη και τους λαούς κατώτερους και περιττούς, είχε αποφασίσει να ραντίσει όλη τη γη με έναν θανατηφόρο ιό και να εξολοθρεύσει το ανθρώπινο γένος. Οι λίγοι ‘εκλεκτοί’ που θα έμεναν, θα δημιουργούσαν από την αρχή ένα ανώτερο, υπεράνθρωπο είδος, ίσως αθάνατο με τα υποτιθέμενα εκλεκτά τους γονίδια και με τη βοήθεια της γενετικής μηχανικής. Θα έμεναν σε υπόγεια καταφύγια μέχρι να περάσει η ισχύς του ιού και μετά, ΟΛΗ Η ΓΗ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.
Έπρεπε να κινηθώ γρήγορα και σωστά. Κάποιες σημαντικές πληροφορίες μου έλλειπαν και δυστυχώς δεν υπήρχε στη γη άνθρωπος να μου τις δώσει. Το πρώτο και μοναδικό άτομο που μου ανατέθηκε να συναντήσω, ήταν ο Μάικλ Τζάκσον. Μετά έπρεπε μόνος μου να ενώσω το παζλ. Κατάφερα να το κάνω και, αφού του ζήτησα ένα αυτόγραφο για το Τζημάκο, του εξήγησα την κατάσταση και τον ρώτησα τι πληροφορίες είχε να μου δώσει. Μελαγχόλησε πολύ όταν ενημερώθηκε για την κατάσταση, και μου αποκάλυψε πως είναι νεκροζωντανός, ένα ζόμπι, και ότι όλες οι πλαστικές έγιναν για να κρύψει την αποσύνθεση. Επειδή όμως όταν πέθανε δεν ήξεραν που να τον κατατάξουν, γυναίκα ή άντρας, λευκός ή μαύρος, τον άφησαν να περιφέρεται και στους δύο κόσμους, ζωντανών και νεκρών, μέχρι να γίνει το δικαστήριο για το πού θα πάει, για το οποίο ζητούσε συνεχώς αναβολές.
Ο Μιχαλάκης με πληροφόρησε πως δεν υπάρχει παράδεισος και κόλαση, αλλά ένα ενιαίο μέρος, το Καθαρτήριο. Ο μόνος τρόπος για να μάθω τα μυστικά που χρειαζόμουν, ήταν να πεθάνω και να βρω τρόπο να ξαναγυρίσω στον κόσμο των ζωντανών. Για να το κάνω πρέπει να συναντήσω τους δύο χάρους, το λευκό και το μαύρο, για να κλείσω συμφωνία μαζί τους.
Ο μόνος που ξέρει που βρίσκονται όμως, είναι ο Σον Κόνερι, ο οποίος είναι δύσκολο να μου πει.

Ταξίδεψα λοιπόν στη Σκωτία, όπου συνάντησα τον Σερ. Μετά από πολύ κόπο, κατάφερα δωροδοκώντας τον με πίτσες, να μάθω πώς να καλέσω τους δύο χάρους.
Αφού τους συνάντησα, δέχτηκαν να με σκοτώσουν και να με στείλουν στο Καθαρτήριο, με αντάλαγμα να τους στείλω τσιγαρίδες από την επόμενη γουρνοχαρά στο Κυπαρίσσι, πληροφορώντας με όμως πως είναι πολύ δύσκολο να φτάσει κάποιος εκεί, καθώς ο δρόμος είναι δύσκολος και ίσως θα χρειαστεί να παλεύω χρόνια, ίσως να μη φτάσω ποτέ, γιατί είμαι πολύ αμαρτωλός και θα πρέπει να παλέψω με δαίμονες και τέρατα για να βγω εκεί.
Αφού με σκότωσαν, βρέθηκα στην είσοδο. Μόνο με θάρρος θα μπορούσα να τα καταφέρω, έτσι μάζεψα όσο διέθετα και μπήκα.
Μόλις πέρασα την είσοδο, ήρθα αντιμέτωπος με τους χειρότερους εφιάλτες μου. Η μυρωδιά της σαπίλας και του αίματος ήταν διάχυτη παντού, ενώ οι ήχοι και τα βογκητά που έφταναν στα αυτιά μου, εξαντλούσαν την ψυχραιμία μου. ‘ Δε θα τα καταφέρω’ ψέλλισα.

Πάνω που πήγα να καταρρεύσω, άκουσα μια βροντερή φωνή. ‘ Ακολούθησέ με!!!’. Γυρίζω και μπροστά μου βλέπω το Χαιλάντερ. ‘Νόμιζες πως θα σε άφηνα έτσι; Σε περίμενα, για να σε βοηθήσω να πας στο Καθαρτήριο. Το ξέρεις πως θα έκανα τα πάντα ώστε να είναι οι άνθρωποι ελεύθεροι και με χαρά ήρθα να σε βοηθήσω. Πάρε ένα σπαθί και πάμε!’
Με τη νέα ελπίδα ακολούθησα το Χαιλάντερ και μετά από ομηρικές μάχες με όλη τη σπορά του κακού, κατάφερα να βγω στο Καθαρτήριο. ‘Από εδώ και πέρα είσαι μόνος σου φιλαράκο’, μου είπε ο Χαιλάντερ. Αφού τον ευχαρίστησα και του ζήτησα να κρατήσω το σπαθί για να το δώσω στο φίλο μου τον Κώστα το Νίντζα, μπήκα σε μια μεγάλη αίθουσα.
Το πρώτο άτομο-κλειδί που συνάντησα, ήταν η Λαίδη Νταιάνα. Αφού την ενημέρωσα, μου αποκάλυψε τις σημαντικές πληροφορίες που γνώριζε για την Παγκόσμια Κυβέρνηση και για τις οποίες την σκότωσαν. ‘Είμαι πολύ ευτυχισμένη που επιτέλους θα αποκαλυφθούν αυτά που ξέρω. Α, και πήγαινε στο σύνδεσμο της Θύρας 4 του ΠΑΟΚ και πες τους πως είχα σπαστεί πολύ τότε που στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, μόλις είχα σκοτωθεί, φώναζαν ‘ΑΕΚ πουτάνα, πέθανε η Νταιάνα’. Το επόμενο κομμάτι του παζλ ήταν ένας μεγάλος επιστήμονας. Αφού χαιρέτησα τον Αινστάιν, πήγα να του εξηγήσω την κατάσταση. ‘Μην ανησυχείς, τα ξέρω όλα. Ο λόγος που ήρθες σε μένα, είναι για να σου δώσω το αντίδοτο στον ιό. Είναι πολύ εύκολος να παρασκευαστεί και πρέπει να τον καταναλώσουν όλοι οι άνθρωποι αμέσως. Η συνταγή είναι πατάτες τηγανιτές με μπέικον και κρεμμύδια από τη Ρούγα περιχυμένες με μπάτζιο από το Μπούσιο. Ο ιός δεν τις αντέχει με τίποτα. Ετοιμάστε τεράστια καζάνια, μετά αλέστε το φαγητό και στείλτε το σε όλο τον κόσμο, αλλά δώστε τους το αντίδοτο χωρίς να ξέρουν για να μη πανικοβληθούν. Πχ. σαν εμβόλιο για μια νέα αρρώστια. Μια πολύ μικρή ποσότητα για τον καθένα αρκεί για να αποκτήσει ανοσία. Τώρα φύγε, γιατί δεν έχεις χρόνο.’ Συγκινημένος από τις συναντήσεις με τόσο σπουδαία άτομα, προχώρησα, για να έχω μια αναπάντεχη συνάντηση, με έναν παλιό φίλο. Τον Παβαρότι.
‘Που είσαι ρε; Πέθανες;’ μου είπε. ‘Όχι, θα σου εξηγήσω’ του απάντησα. ‘Μαλακία έκανες’ μου είπε σκεπτικός μόλις του τα είπα όλα. ‘Δεν έπρεπε να εμπιστευτείς τους χάρους. Σιγά μη τρώνε οι χάροι τσιγαρίδες. Χαζός είσαι; Είναι κι αυτοί στο κόλπο, άμα πεθάνουν όλοι, σκέψου πελατεία που θα έχουν, και μετά θα μπορέσουν να βγούν στη σύνταξη, αφού δε θα υπάρχουν άλλοι να πεθάνουν’. ‘Δηλαδή τη γάμησα’; ‘Όχι, δεν τη γάμησες ακόμα. Αλλά πρέπει να πας να γλύψεις τον παλιό τον Πάπα μπας και σε στείλει πίσω. Έχει κονέ με πνεύματα και ίσως μπορεί να το κάνει. Πες του ότι σε στέλνω εγώ. Αφού τον χαιρέτησα εγκάρδια, πήγα να συναντήσω τον Πάπα.
Ο Πάπας με δέχτηκε αμίλητος, γνέφοντάς μου να τον πλησιάσω. ‘Κανένας δε μου μιλάει εδώ κάτω. Όλοι έμαθαν εδώ ότι τους κορόιδευα στη γη, ώστε να έχω εξουσία, δύναμη και επιρροή. Όλοι τώρα με βρίζουν και με φτύνουν’. Μόλις τον ενημέρωσα, τρόμαξε. Δηλαδή θα έρθουν εδώ αν πεθάνουν ένα δις καθολικοί; Και όλοι θα με κράζουν; Με τίποτα, θα σε βοηθήσω να ξαναζωντανέψεις! Αν δουν μάλιστα εδώ κάτω πόσο καλή πράξη κάνω για την ανθρωπότητα, ίσως με ξανασυμπαθήσουν. Έλα δίπλα μου να επικαλεστούμε τα πνεύματα. Να ξέρεις όμως πως μερικά είναι πειραχτήρια και μπορεί να σου κάνουν πλάκα και να μην είσαι στη γη όπως ήσουν’. ‘Παίξε μπάλα Πάπα, δεν κολλάμε σε τέτοια τώρα’.
Όντως, τα πνεύματα με επανέφεραν στη γη και όντως με κορόιδεψαν, καθώς εμφανίστηκα σαν φυτό. Ευτυχώς όμως αυτό κράτησε λίγο και σύντομα ξαναείχα τα πόδια μου, έχοντας μάλιστα ολοκληρώσει το πιο δύσκολο κομμάτι της αποστολής μου. Τώρα έμενε μια εκκρεμότητα. Έπρεπε να πάω στο Λευκό Οίκο, να ξεκαθαρίσω την κατάσταση. Όμως πως θα έφτανα εκεί; Ήταν σίγουρο πως δε θα με άφηναν να πλησιάσω.
Μόνο ένας τρόπος υπήρχε. Με την κατάλληλη έρευνα, κατάφερα να τον εντοπίσω. Ο Σπάιντερμαν άκουσε με προσοχή και με τρόμο την κατάσταση και προθυμοποιήθηκε να με βοηθήσει. Αφού έβαλε μια ραδιενεργή αράχνη να με τσιμπήσει, ώστε να ανεβαίνω κι εγώ κτίρια (κι αφού του πήρα ένα αυτόγραφο για το Spawn) ξεκινήσαμε για το Λευκό Οίκο.

Ο πρόεδρος της Αμερικής, μόλις είχε τελειώσει μια ομιλία του. Τον πλευρίζω και του λέω ‘Φιλαράκο, τελείωσαν όλα. Ξέρω το σχέδιο σας για την εξολόθρευση των ανθρώπων και σε πληροφορώ πως έμαθα πως κι εσύ θα εξολοθρευτείς, γιατί σε θεωρούν ηλίθιο και δε θέλουν να διαιωνίσουν την ηλιθιότητά σου. Το αντίδοτο είναι διαθέσιμο πλέον σε όλους και μόλις μάθουν τις προθέσεις σας, το λιγότερο θα σας λιντσάρουν. Πήγαινε και ενημέρωσε την κλίκα σου πως ξέρουμε πια και πως μετράνε λίγες μέρες στα αξιώματά τους. Αν θες να ζήσεις, κάντο τώρα’ . Τρομοκρατημένος ο Μπους και με κενό βλέμμα, έγνεψε καταφατικά. ‘Σκατά, χάλασε το σχέδιο και θα χάσω και τη θέση μου. Οι επιχειρήσεις μου πάνε χάλια και το δολάριο παίρνει τον κατήφορο. Μήπως έχεις κανα ευρώ να τσοντάρεις, γιατί έρχονται δύσκολες μέρες;’. Αφού του έδωσα ένα 50ρικό και πολύ του ήταν, αναστέναξα με ανακούφιση. Η αποστολή μου τελείωσε
Με μπερδεμένα συναισθήματα έβλεπα στο δρόμο τους ανθρώπους να ζουν ανέμελα την καθημερινότητά τους, έχοντας πλήρη άγνοια πως μάλλον θα ήταν νεκροί τώρα, νομίζοντας πως έχουν τη ζωή τους στα χέρια τους και πως θα ζήσουν αιώνια.

Μετά από όλα αυτά, μου αξίζει μια έξοδος σε ταβέρνα με τα φιλαράκια του χωριού για να χαλαρώσω. Πότε θα πάμε;

32 σχόλια:

kiparissi είπε...

xaxaxaxa exo pethanei sto gelio.
kalimera kai kalo mina se olous!!
prosexete min tin patisete re.
emeis pantos simera eipame na valoume alithini istoria kai na min poume psemata.:))
DEN PAIZETE TO ATOMO TELOS.
oi fotografies ola ta lefta!!!
skeftomai ton kosmo pou ton evlepe na vgainei teties foto ti tha elege.
poli gelio i fotografia me ton papa pou eylogei kai o allos kanei kolodaxtilo.xaxxaxaxaxa
O TRELAS!

DIAS είπε...

Kala afta mono o ksaderfos ta kanei!! Autos kai an den pernaei kala stin zoi tou!!!

jimakos είπε...

op kalimera xoriati.pou eisai aserfe?(apo to aserfia) grapse kamia lexi parapano den tha patheis kai tipota.an den xereis kala ellinika na grafeis tha se voithiso ego.den xreonei min fovasai.tsampa einai.

DIAS είπε...

Re mpoufe sto ksanaleo!! Ego douleuo an ksereis ti simainei auto, alla mallon den ksereis giafto milas.
Den peirazei tha matheis kai esy!!! Kai tora douleue min se parei prefa to afentiko sou!!!

Osaxtyian Kaitsileds είπε...

Γεια σας γραφικοί, μόλις γύρισα απο Καζίνο με Τζόε και Χρήστο Τοπικό. Ήττα.
Τζόε αττακα: Είδα λίγο πριν φύγω τις φωτογραφίες από το θέμα στο μπλοκ, τον πρώτο που βγήκατε μαζι δεν τον ήξερα, αλλά οι άλλες καλές ήταν. Χαχαχα, κλασσικός.

Γερμανε τι κάνεις; Όλα καλά; Εσύ ρε τι κράζεις το Τζημάκο; Αυτός δουλεύει από τις 8 ώρες τις 3 και τις άλλες χασομεράσει, αλλά κάθε μερα πάει. Εσύ δουλεύεις τις 7 από τις 8 αλλά πας μέσο όρο 3 μέρες την εβδομάδα, τις άλλες έχεις άδεια.

Πολύ πεσμένη η κίνηση στο blog, όλοι διαβάζουν, δουλεύουν, αρραβωνιάζονται. Καλά που μπήκε ο Gladiator (που είναι ξαδερφός του Predator που κυνηγάει τον Alien, ξέρεις εσύ) και έγραψε.

Τάσα, πήγες στο Jumpo τελικά χτες; Έχεις να αγοράσεις Playmobil και σφεντόνα, ξέρεις εσυ.

Alien, πες μας λίγα λόγια για σένα; Τι καπέλο θα διαλέξεις τελικά; Προτείνω να γράψεις μια ανασκόπηση της συνέντευξης να δουν και οι άλλοι τη γελοιότητα που επικρατεί.

Τζημάκο, όλο πεθαίνεις στο γέλιο ρε. Οι γάτες έχουν 7 ζωές, εσύ πρέπει να έχεις πάνω από 100, τόσες φορές που έχεις πεθάνει στο γέλιο.

jimakos είπε...

kalimera xoriates mou!
saki exeis dikio gia to pethana sto gelio.(exo ginei grafikos).
tha prospathiso na to alaxo.
loipon leme gia exodo...
TIN PARASKEYI 4/4 THA PAME GIA FAGITO.OSOI PISTOI PROSELTHETE.GIA AYTOUS POU NISTEYOUN MPOROUN NA PARAGGEILOUN PSARONEFRI.:)))

giorgaki oraio mail mou steiles.panta tetia file.

are_roka? είπε...

pou ste reee. axaxaxaxaxa. re ton korifaio, oi fotografies spane kokala file.i pio korifaia einai me ton pavaroti axaxaxaexarxarxar!#gouxougouxou# re ton trela. pos eiste re guys? kairo exoume na ta poume. jim sou xo 1 doraki tha patheis plaka axaxa! kala na pernate reeeeeeeeee!!!

jimakos είπε...

kalimera rouketa.se roufianepse o allos gia to doro.se prolave.alla ontos einai poli kalo.kane kanena dvd.xigisou.

ALIEN είπε...

ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧ
τι κορυφαιο θεμα,παλι γελαω στο ιντερνετκαφε σαν το χαζο.α ρε Σακη τωρα που θα παρεις εμπνευση κι απτα νεα βιβλια του Λιακοπουλου να γρφεις πιο συχνα-παλι εδεσες τις εμμονες σου με πολυ χιουμορ κ καφριλα(το "γαμιεται η Νταιανα" συναγωνιζεται τη σκηνη απτο πρωτο διηγημα που λεει ο Τζοε αιντε αειαναρα).
για την συνεντευξη που θα φαω μαλλον κ παλι ακυρο δε σχολιαζω τιποτα,απλα τα πραγματα εχουν γινει τελειως γελοια κ μονο αν εισαι γλιτσα εχεις πιθανοτητες νανεβεις στην Ελλαδα τουλαχιστον οπως λες κι εσυ.
λοιπον Παρασκευη θα τα πουμε κι απο κοντα.Βασιλακη πνιχτη που εισαι?

ALIEN είπε...

καλημερα μπισοβιανοι μου τι κανετε?
νωρις νωρις σημερα καθοτι πρωτη μερα στην καινουργια μου δουλεια!!!
μετα απο εισηγηση του φιλου Δημητρη με προσλαβανε στην δουλεια του κι ετσι οχι μονο θα χω συναδελφο τον συγχωριανο μου αλλα κ ιντερνετ επι 8ωρου βασεως.τωρα θα μπορω νανανεωνω κι εγω.
χαιρεισματα κι απτο Δημητρη-τωρα κανει κατι δουλειες στην αποθηκη,απο τοτε που ηρθα το παιζει πολυασχολος για να νομισω πως οντως δουλευουμε εδω,αλλα δε νομιζω ναντεξει πανω απο 20λεπτο.

jimakos είπε...

vlakaaaaaaaaa!!!!
germanouli mou pou eisai?me koroideyei o alien.ela na me ipostirixeis...
kalimera sas!

macedon είπε...

Γεια σας κ απο μενα
χαχααχαχαχα.κορυφαιος ο Σακης πλεον δν εκπλησσομαι...Το καλυτερο ηταν που χρηματοδοτησε τον μπους,τον γκρι δουλο των νεφελημ!!!χαχαχαχα

DIAS είπε...

Kalimera sas!!Kala se kanei kai se krazei re vlaka!!! Afou ta thelei o kolos sou!!!

gladiator είπε...

Δωστε του κ αλλη αποστολη τωρα!!Σακη τελειο!!
Αγαπητοι συγχωριανοι ευτυχως που υπαρχει το blog κ ενημερωνομαι κ γω....Καλη αρχη στη δουλεια ρε alien....
18 ανεβαινω Θεσσαλονικη ,κανονιστε ψαρονεφρια κ τα σχετικα.
σασ φιλω!!

jimakos είπε...

na me ipostirixeis eipa re xoriati.oxi na me kraxeis kai esi.
alien leei parapano..."gelao mesa sto internet cafe san xazo".
kanonika eprepe na leei pethana sto gelio.xaxaxa :))))

jimakos είπε...

op gia sou gladiator.pou eisai esi xameni?ola kala?

DIAS είπε...

Kai giati na se ypostirikso re???

piraylakias είπε...

καλησπερα και απο εμενα. Κανονιστε να βγειτε και καμια καθημερινα για ρετσινα για να μπορεσω να ερθω και εγω. Σακη εισαι απιστευτος

DIAS είπε...

Kalimera Xoriatopaida!!!
Ti kanete??? Kali ebdomada na exoume!!
Dimitri stamata na stelneis e-mail me antres.Den eimai gay san esena!! blaka!!!

jimakos είπε...

gia sas aderfia!!!
kali evdomada.
oraia perasame tin paraskeyi stin taverna.sakis pali afierone eos tin ora pou irthe i viktoria kai mas paratise kai milouse mono me aytin(saliaris ti perimeneis).pera apo tin plaka kala itane kai episis kala itane exthes pou pigame gia paintball.poli kali fasi to sinisto se olous.
itane malista se fisiki pista mesa sto dasos poli rambo katastasi.psiloevrexe ki olas.perasame kala porosi.
ase pou pethaname sto gelio(gia ton saki ayto).

germanouli mou pou eisai?????

DIAS είπε...

Dimitrouli mou GAY mou pou eisai???
To Paintball me bambaki to epaizes??xaxaxaxxa

ALIEN είπε...

επ!μπισοβιανοι τι κανετε?ετοιμαζεστε για χωριο το Πασχα ε?Δημητρουλη μου γκευ ασε το πειντμπολ κ πιασε το μπολ με τους κεφτεδες.μαλλον χτες ηταν η πρωτη φορα που ασχοληθηκες με αθλημα που εχει τη λεξη μπολ-μονο για τους παγκους των γυμναστηριων εισαι-χαχαχ.
δεν ξανακανω πλακα για δουλεια μεσω μπλογκ γιατι μετα απο τη Σοφη κ η Βικτωρια μεκραξε που δεν τις ενημερωσα οτι με πηραν στη δουλεια του Δημητρη!
αιντε νακανονισουμε να παρουμε κ την τουρτα για τον 1 χρονο μπλογκ-παντως ευτυχως το καναμε πριν γινουν μοδα τα μπλογκ,koutsimaria.blogspot.com να βαλεις κατι θα βγει.
Αλεξη για μεσοβδομαδα ο ξαδερφος σου φταιει που δεν βγαινει κ προτιμαει το γυμναστηριο-

Osaxtyian Kaitsileds είπε...

Γεια σας γραφικοί. Καλά, σοβαρά σε πήρανε ρε στη δουλειά του Δημήτρη; Και τι θα κανεις, θα βουτάς και θα καμακώνεις ψάρια με τη μύτη; Σκέψου αναμέτρηση, Alien vs. Ξιφίας.

Αλέκο τι κάνεις ρεεεεεεεεεε. Δημήτρη πάρε μας κι εμάς για paintball την επόμενη φορά. Όσο για το σαλιάρης που μου είπες, τι να πω ρε φίλε. Μιλούσα μαζί σας και ήρθε η Βικτώρια και δεν το έκλεινε το στόμα της. Εγώ με σένα ήθελα να μιλήσω, το ξέρεις, αλλά δε μπορούσα να ξεφύγω! Χαχαχαχα.

viktwria είπε...

saki dn exw para na zitisw sygnwmi apo esena k oli tin parea pou dn se afisa se isixia na miliseis oso theleis k se opoion theleis!dn tha xanaginei.k ayto einai desmeusi.kalimera se olous!

jimakos είπε...

gia ayto tin alli fora tha milas mazi mou viktoria!
ego den exo tetia kolimata.xaxaxaxaxax

jimakos είπε...

ase tous alous na krazoune.
GRAFIKOI STENAXORISATE TO KORITSI MAS.
fffrrrrrrrr

jimakos είπε...

oso gia ton alien...
den eixame kamakia kai epeidi einai gnosto kamaki stin piatsa eipame na ton ekmetaleytoume.
kalispera sas partepiptontos..

Osaxtyian Kaitsileds είπε...

Βικτώρια δεκτή η συγγνώμη, αλλά να μην ξαναγίνει, χαχαχα. Φυσικα, ακολούθησαν σε 2 λεπτά 3 μηνύματα του σαλιάρη.
Αναμενόμενο.

DIAS είπε...

Pou eisai Dimitrouli mou?? Se fagan i antres sto Paintball?? xaxaxaxa

jimakos είπε...

ainte o allos ektos topou kai xronou.
giorgaki mou alaxame thema.tora milame gia to pos i viktoria prospathei na apofigei ton thanasi pou den tin afinei se isixia.i kopela thelei na milaei mazi mou.pos na to kanoume?

DIAS είπε...

Giati apofeugeis tis gynaikes esy? Den peirazei emeis se agapame kai as eisai GAY!!xaxaxaxa

220Volt είπε...

sto xorio sas kyparissia exete?? i mono mpamies???