Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008

Μπούσιος ο κορυφαίος!!!

Καλημέρα σας!!!
Το θέμα σήμερα έχει να κάνει με έναν κοντοχωριανό, που είναι αγαπητός και στο χωριό μας και το επισκέπτεται τακτικά είτε για δουλειές,είτε για να κάτσει με φίλους να πιεί καμιά μπύρα.Έχει ένα ελλάτωμα όμως.Πίνει πολύ...
Με αφορμή το θέμα θέλω να διηγηθώ μια προσωπική εμπειρία.
Οδηγούσα βράδυ από το χωριό προς Γρεβενά και είχε τόσο ομίχλη που δεν έβλεπες στα τρία μέτρα.Κάπου πριν το οροπέδιο πετυχαίνω τον Μπούσιο με το αγροτικό "τύφλα" στο μεθύσι μπροστά μου.Έκανε στην κυριολεξία οχτάρια από το ένα ρέυμα στο άλλο και καμιά φορά οι ρόδες πατούσαν και λίγο εκτός δρόμου.Είχα τρομάξει...Αφού φοβόμουνα ότι θα φύγει σε κανένα γκρεμό.Πού να κάνω κίνηση να τον προσπεράσω?Έτσι τον δρόμο Κυπαρίσσι Γρεβενά τον έκανα σε σχεδόν μία ώρα.
Είναι αξιοπερίεργο πως μπορεί και οδηγάει.
Φωτογραφίες από την γουρνοχαρά.

Και πολύ τσαλίμι ο δικός σου!!!

7 σχόλια:

macedon είπε...

Καλημερα παιδες!χαχαχα ο Μπουσιος ειναι κορυφη οντως!Στο περιστατικο εκεινο που ηταν με το αγροτικο κ πηγαινε απο δω κ απο κει ημουν κ γω μαζι με τον Τζιμακο...ειχαμε ριξει το γελιο!!!Που ειναι οι υπολοιποι?

zikos83 είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΜΟΛΙΣ ΣΗΚΩΘΗΚΑ Κ ΕΙΔΑ ΤΟ ΘΕΜΑ..ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΣ Μ ΕΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΥ ΘΥΜΙΟΥ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΤΥΦΛΑ)
ΜΠΟΥΣΙΟΣ(NA ΔΙΑ ΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ):Κ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΓΑΛΜΑ....Κ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...Κ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΚΩΤΟΣΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ.....
ΓΙΩΡΓΟΣ:Ε..ΚΑΝΤΟΝ Κ ΕΣΥ ΑΓΑΛΜΑ....!!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

ΚΟΤΥΦΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...

jimakos είπε...

kalimera alania mou!
korifaia sizitisi ontos
kai oi dio tifla itane kai o gorgis kai o mpousios.ton vlepo kamia mera na pernei fora me to agrotiko na peftei pano sto agalma gia na to xilosei.

amalia είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΑΛΑΡΑ!ΜΠΟΥΣΙΟΣ Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!ΓΡΑΒΑΤΩΘΗΚΕ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΟΥΡΝΟΧΑΡΑ!ΤΙ ΤΡΕΛΟΣ!ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΥ ΘΥΜΙΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ!ΦΙΛΑΚΙΑ....

jimakos είπε...

katse re amalitsa mou.prosvaleis kai mas tora.kai emeis gravatothikame gia na erthoume panigiri.ti paei na pei oti eimaste oti na nai kai tairiazoume me ton giorgo.xaxaxa
TO NOU SOU!!!
FILAKIA SE OLOUS KALO SAV/KO

amalia είπε...

ΜΗ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΡΕ ΚΑΛΟ ΜΟΥ!ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΟΥΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ!ΕΙΧΕ ...ΚΡΥΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ!ΟΙ ΔΙΚΙΕΣ ΣΟΥ ΓΡΑΒΑΤΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ!ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!ΑΝΤΕ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ COMPLIMENT!ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!

Osaxtyian Kaitsileds είπε...

Γεια σας γραφικοι.
Μπουσιος κορυφή, σα σερίφης από φουέστερν με Μπαντ Σπενσερ και Τέρενς Χιλ. Θεός. Αυτόματο πιλότο έχει ρε στο αυκίνητο, δεν οδηγάει αυτός. Αμα οδηγούσε θα είχε δκοτωθεί 100 φορές. Απλά δίνει και στον αυτόματο πιλότο να πιεί λίγο και γι' αυτό κάνει οχταράκια.
Αμαλίτσα πέρασες κανένα μάθημα ή μόνο τα γκομενιλίκια κοιτάς;
Γερμανέ τι λέει ρε; Γύρισες να κάνεις παρέα το Τζημάκο; Δε μπορεί να λειτουργήσει χωρίς εσένα.