Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2008

Μία ιστορία αγάπης!

Γεια σας και πάλι φίλοι μου.
Σήμερα θα εξετάσουμε μία άλλη ιστορία που διαδραματίζεται στο χωριό. Αυτή η ιστορία δεν είναι σαν τις άλλες. Είναι μία ιστορία αγάπης.
Πάμε λοιπόν να την δούμε αναλυτικά.
Μία φορά και έναν καιρό ήταν ένα κορίτσι η Τάσα.Το κορίτσι αυτό μεγαλώνοντας άρχισε να ερωτεύεται τρελά έναν συχωριανό της, τον Μακεδόνα.
Επειδή όμως ο Μακεδόνας ήτανε γνωστός γυναίκας και ο μεγαλύτερος γόης του χωριού, είχε πολλές κατακτήσεις με αποτέλεσμα να μην δίνει σημασία στην Τάσα.
Έτσι η καημένη η Τάσα, καθότανε κάθε βράδυ με την παρέα της, έπινε,κοίταζε με τις ώρες τις φωτογραφίες του και γέμιζε και ξαναγέμιζε το ποτήρι με ποτό. Σκεφτότανε τη ζωή της δίπλα του, σε ένα εξωτικό νησί και το τι όμορφα θα περνούσανε οι δυο τους μακριά από το χωριό. Με όλα αυτά που την βασάνιζαν έκλαιγε και μονολογούσε….
"Ααααααάχ Μακεδόνα μουυυ. Εγώ σε αγαπάω και εσύ δεν μου δίνεις σημασία. Δεν κοιτάζεις τα καλά κορίτσια αλλά γυρνάς με τις ξένες. Τι έχουν βρε αυτές καλύτερο από μένα μου λεεεές? Αλλά τέτοιος ήσουνα πάντα και τώρα που πήρες και το αμάξι,μου νομίζεις ότι κάποιος είσαι. Γυρνάς όλη μέρα.(Κλάψ κλάψ)
Σκέφτομαι τα μπράτσα σου καθώς έψηνες με το φανελάκι και τρελαίνομαι. Με έχεις σκλαβώσει. Άσε που είσαι και νοικοκύρης. Ψήνεις πλένεις καθαρίζεις. Κουβαλητής μεγάλος. Σίγουρα πήρες από την γιαγιά Μαρίκα δεν εξηγείται αλλιώς. Αλλά τι να το κάνω, άλλες σε χαίρονται.
Τι καλά να ήμασταν σε ένα εξωτικό νησάκι, αγκάλισα και να απολαμβάναμε τον καφέ μας το μεσημεράκι...
και μετά να ακουμπούσα στον ώμο σου και να με αγκάλιαζες με τα σφιχτά σου μπράτσα έτσι όπως μόνο εσύ ξέρεις...
και έπειτα το βραδάκι να χορεύαμε στους ρυθμούς της μουσικής έως το ξημέρωμα.
Εγώ πάντως το δηλώνω. Αν δεν με παντρευτείς θα τρελαθώ να το ξέρεις".
Αυτή ήταν η ιστορία της φίλης μας Τάσας.Πρέπει κάτι να κάνουμε να την βοηθήσουμε.Είμαι σίγουρος πως όλοι θα έχετε σκεφτεί μία λύση για το προβλημά της.

13 σχόλια:

kiparissi είπε...

kalimera kiparissopoula.doste lisi stin tasa mas.einai krima.xaxaxaxa

@thanasi pou eisai? pote tha kanonistei i epomeni exodos.grapse mas pos perases.aaa!kai eyxaristo gia ta kala sou logia.:)))

zikos83 είπε...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΣΑΚΗ ΕΦΥΓΕΣ Κ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ.....ΒΛΕΠΕ Κ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΜΑ....ΧΑΧΑΧΑ..ΤΑΣΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ,ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.....Ο ΜΑΚΕΔΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ{ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΟΜΩΣ},ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ....ΑΦΟΥ ΟΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΡΟ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΠΑΜΠΕΣ.....ΟΥΤΕ ΘΥΛΗΚΙΑ ΓΑΤΑ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ..ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΜΑΖΕΨΟΥΜΕ,,ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ..

anamnou είπε...

kalimera se olous!!!!k eidika sto monakrivo m makedona!!dhmhtrh se eyxarisrw pou anaferthikes sto provlima m k elpizw na stamatisei tis konkses o makedonas k na me kukloforisei!oxi pou sto panigyri mou kouvalhses tis agapitikes sou k egw eskiva to kefali,mou ferotan san koureli!!!!k epidi exei k policeman to blog thelw na katagilw oti otan pinei ligo parapanw me xtupaei!!!!!!!xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxax

Osaxtyian Kaitsileds είπε...

Εγώ απλά προτείνω να έχουν ελεύθερη σχέση και όποτε ο Μακεδόνας έχει ορέξεις να τη φωνάζει για να φέυγουν τα χοντράδια. Θα τρώει και η Τάσα κανένα ξεροκόματο, άλλωστε ο Μακεδόνας δεν είναι για χόρταση και ανήκει σε όλες τις γυναίκες, είναι πολιτιστική κληρονομιά. 2008 φτάσαμε, προξενιό θελετε;

ALIEN είπε...

γεια σας μπισοβακια-απτο "στρουμφακια"-!!!
το ξαναγυρισαμε στις θεωριες στα σεμιναρια κ δεν καθομασταν καθολου ιντερνετ ρε γμτ.
ευτυχως ηρθα Κοζανη κ απεκτησα παλι ευκολη προσβαση στο ιντερνετ για να δω τα ωραια θεματακια του μπλογκερ Δημητρη.
-καταρχην μετα απτις καλλιτεχνικοτατες φωτογραφιες απτο χιονισμενο Κυπαρισσι,σκιζω το πτυχιο φωτογραφιας.νιωθω λιγος..
-Σακη λεω κι εγω που χαθηκες τοσο καιρο,100 τηλ. σε πηρα.παμε εξω (οχι αλλο ρουγα)μεσοβδομαδα.ειδα κ την καλυτερη κωμωδια της χρονιας:"με την πρωτη" λεγεται κ ειναι κορυφαια.πιστευω οτι θα παρει κ το β' βραβειο "ταινιες Σακη Παπαδοπουλος" για την φετινη σαιζον.
-οσο για το τρεχον θεμα συμφωνω με την ελευθερη σχεση 100%!
καθοτι ετσι κι αλλιως η Τασα αποφασισε να χαριστει καπου εδω κ λιγο καιρο...
-Ζηκο αυριο ερχομαι Γρεβενα θα σε στειλω για απογευματινη καφεδια

macedon είπε...

Χαχαχαχαχα!Κορυφαιο θεμα!Τι να κανω εγω φταιω που ειμαι γυναικας?χαχαχαχα!Αφου ξερεις ρε τασα οτι οι αλλες ειναι για να περναω την ωρα μου σαν σερνικο που ειμαι!χαχαχαχαχ!Εσυ εισαι πανω απ ολες!!!!

teopiou είπε...

Jimako ola ta 8emata pou bazeis einai korifi!Sinexise etsi...!Peftei polu gelio!
Saki o jimakos mou exei pei na grafw...!
An sas peirazei toso dn exw kanena problima na min ksana grapsw tpt!

jimakos είπε...

kalimera kai kali evdomada se olous.

na po silipitiria stin oikogeneia tou ikou kai lazarou giati xasane ton pappou lazo apo oti mou eipane.

ti kanete?germanouli epestrepses stin doulia?

macedon είπε...

Καλημερα κ καλη εβδομαδα!Τα εμαθα κ γω για τον παππου λαζο,συλλυπητηρια κ απο μενα....
Σημερα το πρωι πεθανε κ ο χριστοδουλος...

jimakos είπε...

joe pou eisai re?frrrr
tha xexase kanena kodiko pali aytos eimai sigouros.i ektos an ton apagoreyse i theia na grafei epeidi tin alli fora egrapse mesa sta sxolia to kin tou.:))

amalia είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!ΕΛΕΙΨΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΛΑΖΟ!ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΧΤΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ(ΚΥΡΙΑΚΗ)!ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΥ!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΙΚΟΣ??ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ INTERNET ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ?
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!

ALIEN είπε...

καλημερα κ καλη εβδομαδα!
Συλλυπητηρια στην οικογενεια του Νικου κ του Λαζαρου για τον παππου Λαζο.χτες εγινε η κηδεια στο χωριο αποτι μου ειπε ο Κωστας που τον συναντησα Γρεβενα.
εχετε χαιρετισμους κι απτη Λιανα που σνομπαρει το μπλογκ.κ απτον Τολη.
σημερα επιστρεφω Θεσσαλονικη οποτε οσοι ενδιαφερομενοι δεν εχουν εξεταστικη παμε για καναν καφε.

Ανώνυμος είπε...

hello..... eimai asxetos apo to meros sas... alla ti paizei ama 8elei na er8ei kaneis gia kana 3 hmero???? kana jenodoxio paizei na meinoume???