Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2007

ADIDAS TERATOMAHOS!!!

Μετά από τόσες φορές που έχουμε κάνει σχόλια για αυτήν εδώ την μπλούζα, σήμερα έφτασε και η μέρα της μεγάλης αφιέρωσης.
Μπλούζα adidas teratomahos που έχει γίνει μόδα από τον φίλο και συνχωριανό Alien.
Να ξέρεται ότι έχει κυκλοφορήσει σε πολλές εκδόσεις και σε πολλά χρώματα, αλλά η μπλε με τις άσπρες ρίγες είναι η πιο πολυφορεμένη και η πιο πολυταξιδεμένη μπλούζα. Τον ακολουθεί παντού στα περισσότερα μέρη.
Είναι από τις αγαπημένες του μπλούζες. Aφού άμα σταματήσουν από το εμπόριο σκέφτεται να την χτυπήσει tattoo σε όλο το σώμα όπως ακριβώς η γνήσια.Ας πάμε όμως να δούμε τον Alien σε διάφορες στιγμές της ζωής του..
Ο Alien στην Ρόδο
Αν προσέξετε καλά την φωτογραφία, η τσάντα της κοπέλας είναι και αυτή adidas.Έτσι είπε να φορέσει και αυτός την μπλούζα για να κάνει εντύπωση μιας και η adidas ήταν η αγαπημένη μάρκα της κοπελιάς.(Είναι έτοιμος να την αγκαλιάσει…. την τσάντα όχι την κοπέλα για να πηγαίνουν ασορτί).Εκτός αυτό σαν πρόστυχος που είναι με χαρακτηριστική κίνηση βάζει τα χέρια ανάμεσα στα ποδιά του (μην πω που)και της κοπέλας της έχει σηκωθεί η τρίχα στην κυριολεξία.
Φωτογραφία ταυτότητας
Σοβαρό ύφος σε ελαφρύ σιέλ φόντο ώστε να τονίζεται η μπλέ σκούρη adidas.Το μαλλί πατημένο με χωρίστρα και το τσουλουφάκι να πετάγεται ελαφρώς από δεξιά. Σε αγώνα βόλεϊ του Ηρακλή με τον Jimako
Και εδώ στα χρώματα της ομάδας η μπλούζα και με διαφορετικό κούρεμα ο Βασίλης για να μην γνωρίζει ο κόσμος ότι είναι ο ίδιος που φοράει τα ίδια ρούχα. Δεν αλλάζει μπλούζα αλλά αλλάζει όψη. Εδώ έχει το μαλλί κουρτίνα και αγκαλιάζει τον jimako για να τον καλοπιάσει επειδή τον παρακαλούσε ο jimakos να τον πάρει μαζί του στο γήπεδο και ο αυτός δεν ήθελε.
Σε άλλον αγώνα με την Βικτώρια
Εδώ έχει βάλει το κασκόλ ώστε να κρύβει άμα χρειαστεί ελαφρός το σηματάκι της adidas για να μην τον γνωρίζουν οι φίλαθλοι. Πάλι με διαφορετικό κούρεμα έχει το μαλλί λωρίδα punk και η Βικτώρια του κάνει το σήμα της νίκης. Ή μήπως είναι κερατάκια?
Φωτογραφία κατάδικου
Εδώ ο χρόνος έχει φθείρει την μπλούζα και φαίνεται πιο έντονα στις ρίγες τις λευκές που έχουν ξεφτίσει. Αλλά το ύφασμα καλά κρατεί. Μάκρυνε και το μαλλάκι για να μην φαίνεται το ξέφτι στην μπλούζα. Πέφτει πάνω στον ώμο το μαλλί και ούτε γάτα ούτε ζημία. Η μπλούζα πάλι σαν καινούργια. Σαν κατάδικος… Η ταμπελίτσα με το νούμερο του λείπει και η ριγέ στολή.
Tέλος η άσπρη Adidas
Πάνω στο τσακίρ κέφι με την Βικτώρια και την μικρή Όλγα.
Είναι η μπλούζα που φορούσε μόνο σε γιορτές.Άφηνε την μπλε στην άκρη και φορούσε την γιορτινή του. Έχει και κάλτσα κρεμασμένη στο τζάκι για να του φέρει ο Άγιος Βασίλης την καινούργια μπλούζα που του είχε ζητήσει στο γράμμα που του έγραψε.
*Η μπλούζα μετά θα μπει σε βιτρίνα στο λαογραφικό μουσείο του χωριού και θα γίνει παρουσίαση να την βλέπει ο κόσμος.

17 σχόλια:

kiparissi είπε...

frrrr!!!
kalimera se olous.nomizo mia afierosi xreiazotane to paidi giati kourazete tora.
einai ethelontis sto festival kinimatografou kai kanei voithitikes doulies ekei afilokerdos.ftiaxnei kafedes kai dinei santouits giati den mporei na kanei varies doulies logo mesis.
ase pou tha erxotane kai o gnostos ithopoios Danny Glover(o mayros apo to foniko oplo) kai tou anethesan tou bill na gialisei to oplo toy Danny gia tin nea taineia foniko oplo 5.

DIAS είπε...

Kalimera saliarides!!!
Ti na poume gia Teratomaxo!!!
Mou ponese i koilia apo to gelio!! Den mporo.I teleutaia foto einai ola ta lefta!! Apisteutos!!!
Ego pantos tha tou bro edo sigoura douleia afou kserei kai milaei germanika,exei kai Adidas Pullover kai fatsa sobarou typou os fonia!!
Geia dsou re Billara!!!

ALIEN είπε...

xaxaxax-χαχαχαχα
ευχαριστω για το αφιερωμα και τα ''καλα'' σχολια.
πραγματι μαυτην την μπλουζα νιωθω ο εαυτος μου.
τελος θα σας εξομολογηθω οτι ο Δημητρης μου ζητησε αυτογραφο απο dany glover επειδη ηταν ο πρωτος του gay ερωτας οταν ειδε το Φονικο Οπλο 1, και αναγκαστηκε να καταπιεσει πολυ τα αισθηματα του τωρα που ετυχε ναρθει Θεσσαλονικη γιατι φοβαται μην το γυρισει τωρα στα γεραματα.
Δημητρουλη δε σε πηρα αλλα αυριο μιλαει θα τον κανω μια ''κρουση''.
Γερμανε alles gut hier!wir warten dir τα Χριστουγεννα!

macedon είπε...

Νατη η τρελη αφιερωση που ολοι περιμεναμε αγωνιωδως!!!Πολυ γελιο!Κορυφαια μπλουζιτσα!εχει αφησει ιστορια!Πως περνας ρε αλιεν στο φεστιβαλ?Εκοψες κ το τηλεφωνο κ τις γεφυρες επικοινωνιας!!!Βλακαααααα!!!χαχαχαχαχαχ

jimakos είπε...

kalimera alania.
ax re alien tha se maloso...
ekopses vlaka kai to tilefono kai xathikan oi gefires epikoinonias.o makedonas otan eixes stathero kathe mera se eperne til.tora ti tha kanei to paidi.ase pou milisa xthes kai itan poli stenaxorimenos gia ayto pou ekanes.ti tha kanei tora to paidiiiiiiiiiiiii
giati mas to ekanes ayto alieeeeeeeeeeeen
giati mas ekopses tis gefires epikoinoniaaaaaaaaaas
klaps klaps
alla eixe tromeri idea o makedon file.den antexe makria sou kai pire stin taratsa tou taxidromika peristeria na sou stelnei gramma.
to gramma vevaia tha einai leyko giati to paidi den exei xrono na grapseiiiiiiiiii.alla tha erxetai na eisai sigouros.i ektos ama psofisei to peristeri.

tora anaferomai ston makedona
PALIO PNIXTI IPARXOUN KAI TA KINITA AN DEN SE ENIMEROSE KANEIS.
xaxaxaxaxa

macedon είπε...

Ναι αλλα απο το κινητο δν μπορεις να μιλας πολλη ωρα!!!κλαψ κλαψ.Ενω με το σταθερο μιλουσαμε ωρες!!!Εκτος απο προσφατα που ειναι απασχολημενος στο φεστιβαλ κ δν εδωσε σημειο ζωης!!!σνιφ σνιφ

jimakos είπε...

eeee!!!
eisai pnixtis telos!!
ti alli dikaiologia tha vreis na doume.xaxaxaxa
pantos na poume kai tou stravou to dikaio eytixos o makedonas pairnei tsampa se stathera kai leme kai kamia malaki* na pernaei i ora.

ALIEN είπε...

Βλακαααααα!
ηρθε η Κατερινα με τους συμφοιτητες σου στο παρτυ του φεστιβαλ κι εσυ βλαμενε δεν ηρθες που ειχε κι ολο γυναικες να σε κανουμε κανα κονε.
αιντε απο Δευτερα παλι στην ξεφτιλα.τουλαχιστον το ευχαριστηθηκαμε.

jimakos είπε...

kalimera se olous kai kali evdomada.
tora ti tha kanei to paidi mas pou teleiose to festival.pantos den mporo na po toy dosane koupa na pinei kafe kai koulourakia gia na voutaei mesa se ayton.ase pou oli tin vdoada eixe tsampa fagito...xaviari solomous pestrofes kai fileta.sampanies pinane poli xleida milame.o allos tha klaiei kanena xrono tora.afou na fantastite dilose ethelontis apo tora gia tou xronou gia na min xasei tin eykaireia.
afiste pou osa vraveia perisepsane epeidi den pigane na ta paroun ta moirasane stoys ethelontes kai etsi o alien pire dio vraveia.ena to vraveio kaliteris skinothesias kai ena to xriso vatomouro.
kala milame tromera pramata..tha mas ta pei kai o idios fantazomai.

macedon είπε...

Καλημερα και απο μενα!Να πουμε και χρονια πολλα για τις Κατερινες που γιορταζαν χθες και ιδιατερα στην Κατερινα μας(κουκουλενια).Να χαιρεσαι την γιορτη σου Κατερινα οτι ποθεις στην αγκαλια σου να το βρεις!!!

macedon είπε...

Ο Αλιεν θα πεσει σε καταθλιψη τωρα που τελειωσε το φεστιβαλ!Κακα τα ψεματα ομως ο κινηματογραφος ειναι κατι που ασχολειται χρονια και το γουσταρει οποτε δικαιολογημενος!Αμ το αλλο???Που εκοψε τις γεφυρες επικοινωνιας και ηδη τα μισα περιστερια που εστειλα δε γυρισαν(που σημαινει χαθηκαν) και τα αλλα μισα ψοφησαν επειδη δν προλαβαινα να τα ταισω???ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

macedon είπε...

ΜΠΟΥ ΧΟΥ ΧΟΥ ΧΟΥ.....σνιφ σνιφ

jimakos είπε...

xronia polla katerinaki!!ta eipame kai apo to til vevaia.xronia polla simera kai stin stella mas tin aderfi tis amalitsas i alios tin xaderfi tou maintanou.xaxaxa
se olous tous stelious kai tis steles.XRONIA POLLA!!
tyha mpei o maintanos na kraxei.
oi xroniapolades tha leei.xaxaxaxa

DIAS είπε...

Geia sas!!!
Ti kanete? Dimitri villager mou pou eisai? Simera douleuo kai apo avrio pali adeia oli tin ebdomada!!! xaxaxxaxa

jimakos είπε...

xoriati mou esena se simferei na kolas ensima tis meres pou den douleyeis.pio megali sintaxi tha pareis sigoura.ti kaneis re?ola kala?kala na peraseis stin adeia.
poses meres dikaiouse re apati?
pes kai xronia polla sta paidia mas.

DIAS είπε...

Xronia polla se osous giortazan xtes kai simera.Oti epithimoun.
Ta leme tin alli ebdomada.
Dimtri 30 meres dikaioume.Ti na kanoume etsi einai i zoi!!!xaxaxaxaxa
Kai tora pou tha leipo den tha ananeoneis!!!

ALIEN είπε...

ααααααααα!Καζαντζιδης
παει κ το φεστιβαλ-τελεια ητανε,δεν περιγραφεται.
Γερμανε να ρθουμε με Αλεξη να μας προσλαβει η εταιρια σου?τοσες αδειες ουτε στον στρατο.
Στελλα χρονια πολλα!!!