Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2007

ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΤΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΥ!!!

Καλημέρα κυπαρισσιώτες!!
Το σημερινό θέμα είναι αφιερωμένο οχι στους σκληρούς του Μαϊάμι, αλλά στους σκληρούς του κυπαρισσίου.
Πάμε να τους γνωρίσουμε έναν έναν...


Γιάννης- fuitakos- φουιτ- magaret: Ένας από τους σκληρούς του χωριού. Δεν λογαριάζει τίποτα και δεν μασάει να έρθει σε αντιπαράθεση με οποίον του πάει κόντρα. Ένα είναι το σίγουρο κερδίζει πάντα. Ο υπεύθυνος για τις περισσότερες ζημίες του χωριού



Γιώργος-Γερμανός-German lover-Δίας:Ο ωραίος κακός!! Κυκλοφορεί με Mercedes και είναι πάντοτε στην πένα. Κολωνία ,γυαλί, σορτσάκι και σαγιονάρα η ενδυμασία του. Μπορεί να φαίνεται άκακος αλλά κατά βάθος είναι πολύ σκληρός. Δεν έχει αφήσει ούτε θηλυκή γάτα.



Γιώργος-Joe: Ο κακός που τα πάει καλά μόνο με γυναίκες. Δεν πειράζει καμία και όλες τις αγαπάει. Χωμένος στον τζόγο και στο μαύρο χρήμα. Κυκλοφορεί με την γυναίκα αράχνη(θεία) που του δίνει τις συμβουλές της και οργανώνει όλα τα σχέδια




Σάκης- μαϊντανός-ο saxtyian kai tsileds : Ίσως και ο πιο κακός του χωριού. Είναι αδίστακτος και δεν φοβάται να επιτεθεί λεκτικά σε οποίον του την πει. Ακόμα και σε μικρούς σε ηλικία. Αγαπημένο του χόμπι να τρομάζει πιτσιρίκια.






Βασίλης-alien-τερατομάχος- φωτεινούλης- bilbisovο: Ο κακός με τα πολλά παρατσούκλια. Αλλάζει ονόματα και η ντουλάπα του έχει μόνο τζιν και μπλούζες adidas.(κάτι σαν τον αστυνόμο σαΐνη). Αλλάζει συνεχώς κουρέματα για να μην γίνεται στόχος. Φημολογείται ότι κυκλοφορεί και με πλαστές ταυτότητες και διαβατήρια. Εκτός αυτού κλέβει τα μεταφορικά μέσα της αδερφής του για να μην καταλαβαίνει κανείς το στίγμα του.



Βασιλάκης-Macedonas:Αγαπημένη του ατάκα «έλεος».από τους κακούς που το παίζουν καλοί και αγαθοί. Γυμνάζεται σκληρά για να γίνει hulk.Όλες τις γυναίκες τις θέλει για πάρτη του και δαγκώνει αν κάποιος τολμήσει να τις πλησιάσει.



Δημήτρης-MacGyver-Γονίδης-γραφικός-dracoumel-σκυλάς: Ο κακός με τα πιο πολλά ονόματα. Αγαπημένη του ενδυμασία τα κοστούμια και οι γραβάτες. Κολωνία και κομπολόι τα αγαπημένα του αξεσουάρ. Οι άλλοι τον φωνάζουν και σαλιάρη αλλά κανείς δεν το πιστεύει. Έχει ύφος καλοσυνάτου ανθρώπου αλλά όσοι τον πειράξουν τον βρίσκουν αντιμέτωπο.





Τασούλα-Τάσα: Ξαδέρφη των δυο κακών γερμανού Σάκη. Έχει την γιάφκα του χωριού στο μαντρί της για να μην αναγνωρίζεται από έξω.
Είναι τηλεφωνήτρια και βοηθάει στις επικοινωνίες με τα άλλα χωριά, μέσω κινητών τηλεφώνων.





Κώστας –Ζικος:μέλος της Ε.Α αλλά διεφθαρμένος. Μαρτυράει όλα τα μυστικά στην παρέα για να μπορεί να δράσει ανενόχλητη.


Κώστας-ninja:πριν την κάθε αποστολή κάνει αυτοσυγκέντρωση και yoga ακονίζει τα ξίφη του και είναι πάντα ετοιμοπόλεμος. έχει το οπλοστάσιο χρεωμένο πάνω του. είναι σωστός επαγγελματίας





Μπίλης- Γκρισίνο- Άβερελ:Αδερφός του Κώστα και ο ποιο έμπειρος χειριστής ηλεκτρονικών υπολογιστών. Δεν τον πολύ παίρνουμε στις αποστολές λόγω του όγκου του.(φαίνεται).Επειδή είναι πιο παλιός στην δουλεία και σε συνδυασμό με τον αδερφό του είναι μαζί οι αδερφοί παλαιοκωστα(να σημειωθεί ότι είναι και από Τρίκαλα)

Hakeem: καινούργιο και έμπιστο μέλος. Βοηθάει στις σχέσεις με τις άλλες χώρες. π.χ Αφρική -Σκωτία-Αγγλία




Γιώργος-ορκας: Κίνδυνος θάνατος. Αν πεινάει θα φάει ότι βρει στο δρόμο του. Είναι ο ποιο συναισθηματικός κακός και αγαπάει όποια γκόμενα του κάτσει. Έχει καλλιτεχνική φλέβα και γρατζουνάει την κιθάρα του τις ώρες τις μοιρασιάς στο μαντρί της Τάσας.

Γιώργος-spawn-σκύλος μαύρος:είναι από τους κακούς που δεν εμφανίζονται και πολύ. Είναι guest star κακός και σκάει μύτη σε ανύποπτες στιγμές. Έχει πολλές ιστορίες να διηγηθεί .Είναι ο ποιο έμπιστος στην οργάνωση σχεδίων γιατί διάβαζε από μικρός comics και έχει γνώση πολλών περιστατικών.


Αλέξης-πύραυλος:Ο καλός κακός. Έχει όψη ήρεμου τύπου αλλά είναι και αυτός από τους κακούς του χωριού. Παίζει σε μικρότερες ηλικίες…Είναι ο πυροτεχνουργός της παρέας και δεν διστάζει να ανατινάξει τα χωριά που μας νικάνε στην μπάλα.



jimakos

12 σχόλια:

ALIEN είπε...

καλησπερα μπισοβιανοι!!!ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.υγεια να χουμε νανταμωνουμε συχνα να γελαμε!
πολυ γελιο Τζιμακο τα 2 θεματα,κορυφαιος!καλη αρχη,που να πιασει το πληκτρολογιο κι ο μαιντανος...
ολα αυτα τα εγραψες εν ωρα υπηρεσιας???επρεπε να μπω ως ''αφεντικο'' να σε σκιαξω!

Ανώνυμος είπε...

kalimera kiparissopoula!!
se ayto to thema mou dosan tin empneysi oi idies oi foto giati oloi vgikame enas kai enas(san epikirigmenoi).oxi re bill tha egrafa tosa polla se ora doulias?tote ti me plironoun re file?
sto spiti ta doulepsa kai me ena copy paste egine i doulia.
giannako grapse kanena sxolio re file.

kiparissi είπε...

o villager dias pou einai simera?alles fores itan o "protiaris" tou blog.katse na ton fonaxo...
XORIATI EEE XORIATIIII POU EISAI?

Osaxtyian Kaitsileds είπε...

Ρε πολύ καλές φωτογραφίες! Πολύ ταιριαστές και ωραία τα σχόλια, ευγε Τζημάκο. Συνέχισε τις ανανεώσεις, αμα σε διώξει το αφεντικό θα κόψουμε κονδύλιο από το σύλλογο να σε πληρώνουμε, ταπαμε αυτά.
Ζήλεψα χτες που βγήκατε όλοι μαζί, αλλά είχα κανονίσει (υπηρεσία και με φιλαράκια για Τσάμπιονς Λιγκ). Αύριο γιορτάζει η κουφάλα ο Τζημάκος, μόλις πάει σπίτι θα αρχίσει να σιιδερώνει τις γραβάτες.

Osaxtyian Kaitsileds είπε...

Πάντως ο ποιο σκληρός με βάση τις φωτογραφίες, είναιο Μακεδόνας. Σκληρό ύφος ακι φαίνονται και τα μπράτσα. Αν δεν τον ήξερα θα με ψάρωνε άνετα. Τα γυαλιά που τα βρήκατε όλοι ρε, πουλάει το καφενείο;

macedon είπε...

χαχαχαχα.σωστος ο σακης!!!χρονια πολλα Δημητρη να χαιρεσαι την γιορτη σου κ οτι επιθυμεις !!!σημερα φευγω και στο χωριο για τριημερο με την ευκαιρια!!!

piraylakias είπε...

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΩΡΑ!
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝΕΙΣ ΕΣΥ ΓΡΑΦΙΚΟΣ
ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
χΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΞΑΔΕΡΦΑΚΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ. ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ .

DIAS είπε...

Kalimera se olous!!!!
Dimitri mou Xronia Polla na xairesai tin giorti sou.Oti epithimeis stin agkalia sou na to breis!! Eisai kala??? me apothimises xtes eeeee???

Osaxtyian Kaitsileds είπε...

Αδερφέ Τζημάκο, χρόνια πολλά, αν και δεν πολυγουστάρω τις γιορτές καθώς δεν έιναι κάτι τόσο προσωπικό, όπως τα γενέθλια, και δε σε ρώτησε και κανένας να σε βαφτίσουν όπως σε βάφτισαν. Θα σε πάρω τηλέφωνο για ευχές.

Fuitακος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ!!!

ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!!!

Η ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!

ALIEN είπε...

Δημητρουλη μου χρονια πολλα!!!υγεια κι οτι αλλο επεται,δε σε φοβαμαι εσενα,εισαι ενας γνησιος συγχρονος Ξανθοπουλος-δυσκολευεσαι αλλα στο τελος τα καταφερνεις.με σαουντρακ Καζαντζιδη.
θα στα πουμε κι απο κοντα!
-ρε Σακη εδω δε σε ρωτανε αν θα σε γεννησουν στο ονομα θα κολησουμε

Ανώνυμος είπε...

kalimera se olous..
eyxaristo para poli gia tis eyxes sas kai antapodido.
oti epithimite paidia na eistai kala me ygeia pano apo ola.(grafiki eyxi to xero alla den peirazei).
xthes irthan spiti sakis viktoria alien kai alla paidia kai ta ipiame.kala itane to diskolo itan to proino xipnima gia doulia.alla ola kala..