Παρασκευή 10 Αυγούστου 2007

5η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΝΙΤΑΡΙΟΥ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ 17,18,19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ


Για περισσότερες πληροφορίες στο http://www.manitari.gr/

Aξίζει να το ζείσετε από κοντά...

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2007

Καλώς ήρθατε!!!

Με μεγάλη μου χαρά ενημερώθηκα πως βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα η οικογένεια της Αλεξίας. Ο Hakeem, η Αλεξία και ο μικρός Hakeem είναι ήδη στην Ελλάδα και τους περιμένουμε με αγωνία στο Κυπαρίσσι. Μην διανοηθείτε και δεν έρθετε.

Σε δύο μέρες σκάει ο Γερμανός, από Δευτέρα-Τρίτη σκάω μύτη κι εγώ και σιγά σιγά μαζευόμαστε. Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν απουσίες (πυραυλάκιας/όρκας/spawn), αλλά πραγματικά περιμένω με αγωνία την οικογένεια της Αλεξίας, της Μπέτυς και της Χριστίνας. Άλλους παντρεμένους έχουμε; Λέω εγώ τώρα…

Άντε με το καλό να τα βρεθούμε. Όπως λέει και το τραγούδι, να μας έχει ο Παπαθανάσης καλά, πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε ρε!!!!


ΥΓ: Ενημερώστε το Μέγαρο και τη Χρυσαυγή πως φέτος η ομάδα του Κυπαρισσίου εκτός από το διεθνή Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο απέκτησε με μεταγραφή και το Νιγηριανό Hakeem που οι πληροφορίες κάνουν λόγο για το νέο… Οκότσα!!! Άντε με το καλό στην παρέα μας και με πολλά γκολ!!!!

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2007

NA MHN MEIΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ... ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ

Καλημέρα αδέρφια. Δεν ξέρω κατά πόσο σας άγγιξε το θέμα του γηπέδου, αλλά θα υπάρξει συνέχεια. Να είστε σίγουροι. Θα γίνουν σοβαρές κουβέντες στο χωριό και περιμένω με αγωνία την τοποθέτηση των αρχών. Μέχρι τότε πάρτε μια γεύση από την εκδήλωση του συλλόγου που απ’ ότι έμαθα ήταν εξαιρετική. Το θέμα όμως είναι να μην μείνουνε μόνο στα ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ αλλά να κάνουμε και κάτι ουσιαστικό γι’ αυτό τοπ χωριό. Μ’ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!








ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΚΟΡΝΕΤΕΣ ΑΛΛΑ ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΡΑ!!!!

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2007

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ... ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΡΑ!!!


Λίγες μέρες έμειναν μέχρι το πανηγύρι το 15 Αύγουστο αλλά όπως πληροφορήθηκα το χωριό έχει αρχίσει και γεμίζει με πιτσιρίκια και όχι μόνο. Οι μεγάλοι άλλωστε θα σκάσουν μύτη τις τελευταίες ημέρες, έτσι για να… κάψουμε κανένα μπουκάλι ουίσκι και κανένα πακέτο τσιγάρα που έλεγε και ο γίγαντας ο Μελέτης.


Μετά λύπης μου όμως πληροφορήθηκα ότι έχουμε καλοκαίρι και το γήπεδο παραμένει χωρίς τέρματα. Ήμαρτον δηλαδή. ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ!!!
Δεν λέω σωστός ο Δήμαρχος του χωριού, φιλόδοξα τα παιδιά στο συμβούλιο, αλλά πόσο κοστίζει και τι δουλειά θέλει να τοποθετηθούν τα δοκάρια στο γήπεδο και να στρώσουν λίγο τον αγωνιστικό χώρο. ΗΜΑΡΤΟΝ δηλαδή. Κάντε κάτι για τη νεολαία τη χωριού και μην την αφήνετε στην απέξω!!!


Τόσα χρόνια φωνάζαμε για τις μπασκέτες και μας γράφατε κανονικά. Τώρα που μπήκαν οι μπασκέτες βγάλατε τα δοκάρια; Είστε καλά δηλαδή;
Για… δέντρα, μουσεία, χοροεσπερίδες και… σημαίες έχουμε χρόνο και χρήμα, για το γήπεδο τίποτα;
Τι αναφέρθηκα τώρα στις σημαίες και τρελάθηκα. Άλλο ένα ατόπημα της διοίκησης του χωριού και του Δήμου. Πως την είδαμε δηλαδή, Καμένα Βούρλα θα γίνει το Κυπαρίσσι;


Και επιστρέφω στα του γηπέδου. ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΤΩΡΑ γιατί θα μας βρείτε μπροστά σας, όχι μόνο στο συμβούλιο το μεσημέρι του 15 Αύγουστο, αλλά όλες τις μέρες, αλλά και στο μέλλον. Μην ζητάτε μετά τη βοήθεια και τη συμπαράσταση της νεολαίας όταν εσείς οι ίδιοι δεν την… σέβεστε και την απαξιώνετε….
Δεν ξέρω αν το παραπάνω κομμάτι εκφράζει την πλειοψηφία της νεολαίας, αλλά εγώ προσωπικά κατέθεσα την άποψη μου και περιμένω τα σχόλια σας.
Στην τελική σε όποιους αρέσουμε, για τους άλλους συγνώμη αλλά δεν θα μπορέσουμε.

ΥΓ: Όταν σπάει όμως κανένα τραπέζι ή ανάβει καμία φωτιά στην παιδική χαρά είστε όλοι έτοιμοι να μας στήσετε στον… τοίχο. Στις υποχρεώσεις σας όμως απέναντι στη νεολαία, συγνώμη αλλά απουσιάζετε.

Ευχαριστώ για την κατανόηση σας, θέλω να πιστεύω πως το μήνυμα αυτό θα ξυπνήσει κάποιους στο χωριό. Μην μας αναγκάσετε να νιώθουμε τουρίστες στο χωριό μας…

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!!

Κυπαρίσσι: Η νεολαία στην πλατεία είναι η μόνη σου ελπίδα!!!


Ευχαριστώ για το χρόνο σας...

Γιάννης Ευαγγελόπουλος