Είναι ένας από τους αγαπημένους γαμπρούς του Κυπαρισσιού
Από τα δώδεκα του χρόνια ασχολείται στην εστίαση. Το 1950 ανοίγει την δική του επιχείρηση με αντικείμενο την Παρασκευή και διάθεση εδεσμάτων.
Το 1968 τον κερδίζει ολοκληρωτικά η τέχνη του Χαλβά.
Ο χαλβάς παρασκευάζεται με βάση το άμυλο του καλαμποκιού...και με τα μυστικά και το μεράκι του Βασίλη!
Σε σύντομο χρονικό διάστημα ο χαλβάς του γίνεται περιζήτητος. Η αυθεντικότητα και η απλοχεριά του γλυκού Βασίλη περνούν στο τελικό προϊόν και το χιούμορ με το οποίο το προωθεί τον κάνει γνωστό σε όλους.
Από το 2005 την επιχείρηση αναλαμβάνουν τα παιδιά του γλυκού Βασίλη: Ο Ευρυβιάδης για όλους ΒΡΥΒΟΣ και η Αθανασία ή Νάνση!
Τα παιδιά λοιπόν κρατούν το μυστικό της συνταγής , κρατούν την παράδοση και χρησιμοποιούν αποκλειστικά και μόνο αγνά υλικά.
Τα παιδιά λοιπόν κρατούν το μυστικό της συνταγής , κρατούν την παράδοση και χρησιμοποιούν αποκλειστικά και μόνο αγνά υλικά.
Εκτός όλων των άλλων διακρίσεων τιμήθηκαν στον 5ο Πανελλήνιο διαγωνισμό μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής με χρυσό βραβείο .
Τώρα λοιπόν ο Βρύβος και η Νάνση με το ...γλυκό χαλβά τους είναι παρώντες σε όλες τις εκδηλώσεις της πόλης μας και γλυκένουν τις εκδηλώσεις μας, τις Μανιταρογιορτές μας , στα Ανακατωσάρια μας , στα Πανηγύρια μας κ.λ.
Είμαστε περήφανοι που είναι χωριανοί μας και τους ευχόμαστε πάντα ...γλυκιές επιτυχίες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου