Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Ο Αλέξης στο Ethnik!!

Καλησπέρα σας...
Πολύ ωραία περάσαμε στο χωριό όπως είπαμε στην προηγούμενη ανάρτηση, αλλά ορισμένοι δεν είχαν την χαρά να έρθουν είτε λόγω δουλειάς, είτε λόγω άλλων υποχρεώσεων.
Ένας από αυτούς ήταν και ο Αλέξης ο οποίος δούλευε στο beach bar ETHNIK στην Χαλκιδική και δεν μπόρεσε να ανέβει στο χωριό.
Έτσι το kiparissi.blogspot βρέθηκε κοντά του για να σας δείξει πως περνάει την μέρα του εκεί.

Σε προσωπικές στιγμές με την ανιψιά του Έυη. (Περιμένοντας να γίνουν τα σουβλάκια) Σε ώρα δουλειάς...
Σε στιγμές χαβαλέ με το υπόλοιπο προσωπικό..
Σε φάση ανάγνωσης μηνυμάτων από θαυμάστριες...
Σε ώρα χορού...
και φυσικά σε στιγμές αθλοπαιδίας..
Υ/Γ: Όσοι δεν πήγατε φέτος στο beach bar ETHNIK που βρίσκετε στην Τορώνη της Χαλκιδικής,σας ενημερώνουμε ότι το μέρος είναι απίστευτο,το περιβάλλον πολύ φιλικό και η εξυπηρέτηση άψογη. Αξίζει να το επισκεφτείτε του χρόνου.

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Οι φανέλες του Κυπαρισσίου!

Καλησπέρα σας!
Για άλλη μια φορά περάσαμε πόλύ όμορφα στο χωριό τον 15 Άυγουστο.
Και πανήγυρι είχαμε και φωτιές στην παιδική χαρά είχαμε και μπάλα με το μέγαρο είχαμε και θεατρική παράσταση είχαμε... και τι δεν είχαμε?
Εκτός όμως από τα αγόρια του χωριού, τις φανέλες της ομάδος φόρεσαν και τα κορίτσια μας και πόζαραν στην πλατεία για την φωτογράφηση.Όλοι αγαπάνε το χωριό, μικροί και μεγάλοι.
Πάντα νίκες στην ομάδα!!!

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ...

Μάγεψε πάλι η ομαδάρα και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος Παρασκευή 14 Αυγούστου κλείστηκε το καθιερωμένο φιλικό με το Μέγαρο. Τελικό σκορ 5-7 για το Κυπαρίσσι και η παράδοση συνεχίστηκε...
ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ "ζωγράφισαν" στον αγωνσιτικό χώρο του γηπέδου του Μεγάρου και μάγεψαν τους φιλάθλους των δύο χωριών.

Όπως καταλάβατε για μία ακόμη χρονιά περάσαμε τέλεια και από αύριο θα αρχίσω να ανεβάζω φωτογραφίες έτσι για να γουστάρουμε περισσότερο. όσοι απουσίαζαν, απλώς έχασαν.