Πέμπτη 27 Μαρτίου 2008

Ποιός θα είναι ο επόμενος?

Καλημέρα σας…
Σήμερα σας έχω ένα θέμα που θα συζητηθεί.Σας το λέω με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν είμαι σίγουρος αν έχουν έτσι τα πράγματα.
Μετά τους αρραβώνες του Joe, για άλλον ήρθε η ώρα να πάρει σειρά.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε ο Γιάννης είναι ο επόμενος που θα φορέσει βέρα (αν δεν φόρεσε). Είναι με μια κοπέλα αρκετά χρόνια και από ότι φαίνεται, προς τα εκεί πάει η δουλεία.Ενημερώθηκα ότι γνωρίστηκαν και τα συμπεθεριά και όλα οδεύουν εις γάμου κοινωνία. Δεν ξέρω αν πίσω από αυτήν την γνωριμία κρύβετε και κανένας “λόγος”. Θα δείξει...
Παντρέψου εσύ και έτσι θα χορεύουμε στον γάμο σου.
Υ/Γ 1:Χωριάτη αν έδωσες λόγο και δεν είπες τίποτα είσαι ο πνίχτης Νο 2 μετά τον Μακεδόνα.
Υ/Γ 2:Τον Joe κοροιδευες αν θυμάσαι.
Υ/Γ 3:Να το πάρεις το κορίτσι να το πάρεις μην το παιδεύεις
Υ/Γ 4:Άντε και στα δικά σας!!!

Σάββατο 22 Μαρτίου 2008

Καθαρά Δευτέρα!

Καλημέρα σας...
Μετά τους ξέφρενους χορούς και τα μασκαριλίκια, όπως όλοι έτσι και εμείς είπαμε να γιορτάσουμε την Καθαρά Δευτέρα με το παραδοσιακό σαρακοστιανό τραπέζι!!
Υπήρχε όμως μία διαφορά στο δικό μας σαρακοστιανό τραπέζι από τα υπόλοιπα...Η διαφορά είναι ότι εκτός από τα καθιερωμένα λαγάνα,χαλβά,ελιές και ταραμά(που έφερε ο Joe) είχαμε και νηστίσιμα σουβλάκια και μπριζόλες.(Μόνο μην μας διαβάζει ο παππά Θανάσης και ρίξει κανένα αφορισμό).
Πάρτε μια γεύση και θα καταλάβετε πως περάσαμε και όπως λέω πάντα...Όποιος δεν ήρθε έχασε!
Ο Μακεδόνας με την μπλούζα Αστερίξ ετοιμάζει το "μαγικό φίλτρο".Η Κατερίνα τον βοηθάει.

Η Κική και ο Νίκος στις ετοιμασίες.Ψωμί με λαδορίγανη έτοιμο για την σχάρα.

Η Κατερίνα ετοιμάζει τις σαλάτες.

Ο ξάδερφος όπως το απαιτεί η παράδοση πετάει αετό!

Και αφού έχουν έρθει και η θεία με τον Joe, καθόμαστε να φάμε.

Στο τέλος όλοι βοηθάνε στην καθαριότητα.

Τον έχει εκπαιδεύσει καλά η θεία Ντίνα.

Υ/Γ Να τονίσουμε εδώ ότι o Joe έτρωγε κρυφά από την Ντίνα κρέας, γιατί δεν τον άφηνε λόγω νηστείας.Όταν η Ντίνα κοιτούσε αλλού ή ήταν αφηρημένη, άρπαζε αυτός από κανένα κοψίδι.Όταν τον έπαιρνε χαμπάρι, τα πετούσε στον σκύλο του Τριαντάφυλλου με την δικαιολογία ότι το σκύλάκι ήταν νηστικό.Μεγάλος απατεώνας!!!

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2008

Τι κάνει ο καλλιτέχνης?

Γειά σας αλάνια μου!!
Σήμερα θα σας δείξω σπάνιες φωτογραφίες από την καλλιτεχνίκη πλευρά του Jimakou!!!Συνήθως δεν τα κάνει μπροστά στον φακό γιατι πιστεύει ότι ο καλλιτέχνης πρέπει να δουλεύει απομονωμένος για να πετύχει το έργο του, αλλά μόνο για εμάς και για το kiparissi.blogspot είπε να κάνει μία εξαίρεση.Κόσμος πολύς μαζεύτηκε και θαύμασε το ταλέντο του που το ξεδίπλωσε πάνω στο πρόσωπο του Κώστα...
Με ένα απλό μολύβι ξεκινάει και από ότι βλέπετε είναι πολύ συγκεντρωμένος.
Ο Μακεδόνας κοιτάει με θαυμασμό ενώ ο Κώστας περιμένει με αγωνία το αποτέλεσμα.
Κική και Μακεδόνας μαγεύονται από το έργο.
Ακόμα και η Ελένη δεν μπορεί να το πιστέψει ότι είχε την ευκαιρία να το ζήσει από κοντα.Υπομονή και τελιώσαμε...

ΤΑΝ-ΤΑΝ!!!

Ιδού το αποτέλεσμα.Τι έκανε ο μεγάλος πάλι?

Σάββατο 15 Μαρτίου 2008

Καρναβαλιών συνέχεια...

Γειά σας Κυπαρισσόπουλα!!!
Όπως σας είχα πει στην προηγούμενη ανάρτηση υπάρχουνε πολλές φωτογραφίες απο τα "μασκαριλίκια"μας. Μερικές από αυτές θα δείτε και στο σημερινό θέμα.
Φώτο 1:Μακεδόνας ως Λεωνίδας-Άλιεν με την μάσκα του τρόμου-Δημήτρης ως κακιά μάγισσα-Ελένη με τα λουλουδάκια στο κεφάλι.
Φωτο 2: Ζίκος με το καβουράκι του-Δημήτρης (πάλι εδώ αυτός)?-Ευγενία με την φίλη της.
Φώτο 3: Ζίκος που τον κλωσάει μία κότα.
Φώτο 4: Η Στέλλα με την Αμαλίτσα και το έτερον ήμισυ Σταύρο.Η Στέλλα τι ακριβώς ντύθηκε?Δημόσιος υπάλληλος? Φωτο 5:Αλέξανδρος και Ξένια σε ένα τρυφερό τετ α τετ!!!
Φώτο 6: Ο Joe που δεν τον άφησε η θεία να ντυθεί, μόνο του επέτρεψε να πάρει μία σφυρίχτρα που αναβόσβυνε.Φώτο 7 :Αλλά τι λέω?Ντύθηκε και ο Joe...Αραβωνιασμένος!!!

Φώτο 8:Εδώ για άλλη μια φορά ο Δημήτρης(Εεεε! Έχεις καταντήσει γραφικός.Σε όλες τις φωτογραφίες μέσα είσαι) ως κακιά μάγισσα που αγκαλιάζει την καλή νεραίδα Βικτώρια.

Υ/Γ.Το ραβδάκι της Βικτώριας έχει στην κορυφή ένα αστέρι.Πως γίνεται ρε παιδιά το ένα αστέρι να κρατάει το άλλο.(ΟΥΥΥΥ ΣΑΛΙΑΡΗ,ΓΡΑΦΙΚΕ,ΥΠΟΥΛΗ ΝΥΦΙΤΣΑ κ.τ.λ)

Τρίτη 11 Μαρτίου 2008

Καρναβάλια.

Καλησπέρα σας αδέρφια.
Ότι και να πούμε είναι λίγο…Άλλη μια χρονιά καρναβάλια στα Γρεβενά.
Δεν ξέρω για την εκδήλωση(ανακατωσάρια) αν ήταν πετυχημένη η όχι, αλλά ξέρω ότι περάσαμε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!
Πάντως νομίζω ότι είχε λιγότερο κόσμο από πέρσι, αυτό όμως θα μας το πει ο Γιάννης που τα γνωρίζει καλύτερα μιας και ήταν ένας από αυτούς που βοήθησαν στην διοργάνωση. Εμένα έτσι κι αλλιώς δεν μου άρεσε ιδιαίτερα το πρόγραμμα ούτε το περσινό ούτε το φετινό μιας και δεν είναι του στυλ μου και μιλάω για το πρόγραμμα που έβγαινε πάνω από την εξέδρα. Προσωπικά μου άρεσε που είδα όλα τα φιλαράκια μου, μασκαρευτήκαμε, ήπιαμε και χορέψαμε με τους ήχους των χάλκινων οργάνων και τα διάφορα group που με τα τύμπανα και τα νταούλια ξεσήκωναν τα πλήθη.Πάρτε μία γεύση.Ακολουθεί και άλλο υλικό σε επόμενες αναρτήσεις...
1) Και ο Joe με την θεία εκεί!
2)Τα όργανα διασκεδάζουν τον κόσμο.
3) Χοροί και αύθονα ποτά.
4) Το γκρουπάκι του Γιάννη.Ο ίδιος διακρίνεται με το ποτό στο χέρι και καθοδηγεί τους καρναβαλιστές στα σοκάκια των Γρεβενών.
5)"Η χαρά της Βικτώριας"Όλοι πολύχρωμοι!!!
6) Κόσμος αρκετός και η Ντία με τον άντρα της.
7)Τα τυχερά της βραδιάς!!!

Ήταν πραγματικά απίστευτο τριήμερο αλλά δυστηχώς πέρασε γρήγορα.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΑ!

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008

Εικόνες!

Καλησπέρα σας...Επιτέλους η 100η ανάρτηση είναι γεγονός!
Έτσι για σήμερα σας έχω εικόνες από το χιονισμένο Κυπαρίσσι, που πιστεύω οτι δεν χρειάζονται περισσότερα σχόλια.Η ομορφιά μιλάει από μόνη της!!!